KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni japońskiej w tym sushi
Data publikacji: 2020-04-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni japońskiej w tym sushi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagany staż pracy w gastronomii min. 6 miesięcyumiejętność sprawiania ryb i owoców morza techniką KAISEI
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7291922244
danePracodawcy_regon: 101005284
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.04.2020
Data dodania oferty pracy: 16.04.2020
Oferta pracy ważna do: 30.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?60d862e3bcc072cbd059eff45f75bfb3
Podobne oferty pracy
Pomocnik montera/monter sieci wodno-kanalizacyjnej zewnętrznej
PBD PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWY DRÓG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-04 - Tarnów (małopolskie)
KucharzPraca na jedną zmianę od 10.00 do 18.00
Firma Usługowo-Handlowa "PANAMA" Bogusław Chlost - 2019-09-18 - Rzemień (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Warszawa (mazowieckie)
SPRZĄTANIE HALI PRODUKCYJNEJ ZA POMOCĄ MYJKI CIŚNIENIOWEJ Z WODĄ POD CIŚNIENIEM;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;GODZINY PRACY: 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, 22.00 - 06.00;GIEŁDA PRACY 12.04.2016GODZ. 11.00 S. 278
RADEX SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pracownik w ubojni drobiu - linia produkcyjna oraz praca na rozbiorze
PH HURT-DETAL "DEJA" Waldemar Deja - 2015-12-01 - Pijanów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.6:30-14:30
Przedszkole Publiczne nr 46 - 2016-03-17 - Opole (opolskie)
wg harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Przewóz towarów, załadunek, rozładunek.
Porwoł Ireneusz IRBUD - 2017-03-14 - Bełsznica (śląskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, pobieranie z magazynu produktów żywnościowcych w ilości przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, dbanie o najwyższą jakość i snak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów z zachowaniem HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi, porcjowanie posiłków i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontrli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami
BURSA SZKOLNA NR 5 - 2019-03-14 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, prace pomocnicze w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane dświadczenie przy przygotowaniu posiłków kuchni tureckiej
PHU PAWEŁ ŻUKOWSKI - 2016-04-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, ustalanie menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Kamiński" Marian Kamiński - 2018-01-29 - Kępno (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie przekąsek, zimnych płyt, deserów, zatrudnienie na umowę zlecenie, mozliwość przyuczenia do zawodu
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2018-11-13 - Podzamcze (śląskie)
pakowanie towaru w worki, prace porządkowe na placu
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Tczew (pomorskie)
przyjmowanie pojazdów do przegladu, naprawy, sporzadzanie protokołów przyjecia, ustalanie i usuwanie usterek, naprawa i regulacjazespołów i podzespołów pojazdu, mycie oraz czyszczenie podzespołów
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie,Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2019-01-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Laszki (podkarpackie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2017-06-07 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
staż - organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań, zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia, kontrolowanie świeżości, jakoąći produktu, filetowanie ryb, nauka o produktach do produkcji sushi, przygotowanie produktów do produkcji sushi, przygotowanie sushi, estetyczne układanie sushi na tacach, przygotowanie zup, deserów, makaronów z kuchni japońskiej,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2017-10-12 - Katowice (śląskie)
PRACOWNIK DO PRODUKCJI MEBLI NA WYMIAR
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWO-REMONTOWA ANDREX ANDRZEJ RUSIN - 2019-12-13 - Bobrowa (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-03-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Łobez (zachodniopomorskie)