KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Krosno Odrzańskie oferta pracy PHU PAWEŁ ŻUKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane dświadczenie przy przygotowaniu posiłków kuchni tureckiej
Data publikacji: 2016-04-29
Lokalizacja: Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Pracodawca: PHU PAWEŁ ŻUKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POZNAŃSKA, 66-600 Krosno Odrzańskie, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane dświadczenie przy przygotowaniu posiłków kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 13.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: PHU PAWEŁ ŻUKOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Adres pracodawcy:
POZNAŃSKA, 66-600 Krosno Odrzańskie, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Ulica pracodawcy: POZNAŃSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2016
Oferta pracy ważna do: 15.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w godz.7.00-19.00, możliwość zapewnienia wyżywienia i zakwaterowania
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-09-26 - Poddąbie (pomorskie)
spotkanie z pracodawcą odbedzie się 04.12.2017 r. w sali nr 19 o godz. 10:00Praca na jedna zmianę 12/12
,,MTP GRYFICE" SP. Z O.O - 2017-11-21 - Rzęskowo (zachodniopomorskie)
- samodzielne przygotowywanie posiłków- dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Restauracja Majorka - 2016-06-01 - Lututów (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie barszczu ukraińskiego, placków ziemniaczanychpraca na umowę zlecenie 60 godzin w miesiącu, praca od poniedziałku do piątku w przedziale czasowym 12:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-02 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-04-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków(śniadania,obiady,powieczorki), zamówienia towaru,prowadzenie pełnej dokumentacji HACCP
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szkoła Poddstawowa Nr 1 - 2017-02-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Praca na samodzielnym stanowisku, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesami technologicznymi.
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2017-05-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków,nadzorowanie procesem produkcji, nadzorowanie wydawania , podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posilków,(robienie ciasta na pizze ,sałatki)
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Tychy (śląskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-07-26 - Grajewo (podlaskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-10-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość produktów, przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Zapewnienie czystości i porządku w miejscu pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "RELAX" SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zacowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-05-06 - Bochnia (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-06-06 - Łódź (łódzkie)
Praca samodzielna, zastępstwo szefa kuchni, nadzór nad grupą pracowników, prowadzenie HACCP, sporządzanie list zamówień towaru, aranżacja i prezentowanie gotowych dań. Praca na dwie zmiany, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-05-17 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości artykułów spożywczych. Planowanie jadłospisu, dbanie o asortyment, kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie elementów do maszyn wg rysunków technicznych na frezerkach manualnych; obróbka elementów metalowych i z tworzyw sztucznych zgodnie z dokumentacją; optymalizacja czasu pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań i potraw kuchni afgańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharza, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Iwiec (kujawsko-pomorskie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych,prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OD PODSTAW, ZNAJOMOŚĆ OBSLUGI PIECA KONWEKCYJNO PROWEGOWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ OD PODSTAW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CURAJ - 2018-05-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
1.Przygotowywanie posiłków na potrzeby ośrodka,2.Smażenie ryb,3.Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
Doręczanie przesyłek, sprzedaż towarów i usług
POCZTA POLSKA S.A. - 2016-02-12 - Brzozów (podkarpackie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (śląskie)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (śląskie)