KUCHARZ - KUCHNIA ZIMNA Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - KUCHNIA ZIMNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
Data publikacji: 2016-08-25
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KUCHNIA ZIMNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Zamek w Gniewie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.08.2016
Oferta pracy ważna do: 25.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w kuchni w przygotowaniu posiłków
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2017-10-11 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
Usługi Pogrzebowe Sprzedaż Trumień Roman Barański - 2016-07-26 - Trzebinia (małopolskie)
w/g stanowiska
FUNDACJA WIĘŹ POKOLEŃ - 2018-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z recepturami, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i porzadek w miejscu pracy.
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Jana Kochanowskiego - 2018-01-12 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
Praca w zakresie bieżącej obsługi gości, przygotowywanie dań, obsługi gości indywidualnych i grupowych w zakresie przygotowywania potraw. Znajomość i bieżąca praca na zasadach HACCP. Dbanie o porządek na terenie obiektu, restauracji i hotelu
Marta Skobierska-Brzeżańska, Złoty Las - 2017-03-31 - Złoty Las (dolnośląskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Mały Rudnik (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Radlin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
jn
Zakład Emerytalno-Rentowy MSW - 2017-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; fryzjerstwo damsko - męskie; doświadczenie zawodowe; pracy na 1/2 etatu (dzień pracy/ dzień wolnego od 9-17); miejsce pracy: Gliwice;
SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY EDWARD CZEKAŁA - 2016-01-13 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, krojenie warzyw, wykańczanie i porcjowanie wyrobów kulinarnych
Jacek Filipek ENZO - 2018-08-24 - Kozubszczyzna (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-03 - Lubin (dolnośląskie)
Utrzymanie ruchu oraz wykonywanie przeglądów i drobnych remontówurządzeń zainstalowanych w wydziałach produkcyjnych Przygotowanieczęści i materiałów do ich wymiany w urządzenaich podczas napraw,przeglądów i remontów. Naprawa części i podzespołów urządzeń za pomocąelektronarzędzi, narzędzi ślusarskich, poprzez spawanie itp. *) Dorażnewykonywanie prac kowalskich na potrzeby romontów i przeglądów orazprodukcji (kucie ręczne zawiesi, łańcuchów, zbloczy haków do skrzyńformierskich, grac do maszyn formier., klinów, wpustów,) Pracetransportowe przy pomocy suwnic manipulacyjno-transportowych. Praca na dwie zmiany w godz: 6-14 / 14-22
Huta Małapanew Sp. z o. o. - 2018-03-22 - Ozimek (opolskie)
Odbieranie zamówień wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, schładzanie i mrożenie produktów, organizowanie stołu szwedzkiego.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łańcut (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków dla konsumentów
KRAKOWSKA SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
kucharz-kuchnia tradycyjna
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2016-11-28 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-09-01 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań gotowych, prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw, mięs, przygotowywanie pizzy,sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie i obróbka produktu gastronomicznego, obsługa klienta w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Kamionka Wielka (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
Klejenie pierogów, robienie cepelinów, pielmieni, dań regionalnych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac budowlanych
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Rakowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne.
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-06-27 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie uzależnione od stanowiska od 8 zł netto za 1 godz.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)