KUCHARZ 艁a艅cut oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Odbieranie zam贸wie艅 wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, sch艂adzanie i mro偶enie produkt贸w, organizowanie sto艂u szwedzkiego.
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: 艁a艅cut (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁a艅cut, powiat: 艂a艅cucki, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Odbieranie zam贸wie艅 wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, sch艂adzanie i mro偶enie produkt贸w, organizowanie sto艂u szwedzkiego.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁a艅cut
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂a艅cucki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.03.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne lub do艣wiadczenie w gastronomii, dyspozycyjno艣膰.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁a艅cucie
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 9, 37-100 艁a艅cut, powiat: 艂a艅cucki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: 艂a艅cucki
Gmina pracodawcy: 艁a艅cut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁a艅cut
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁a艅cucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne) oraz ksi膮偶eczka sanepid. Zg艂oszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
HOTEL G.E. 艁脫D殴 SP. Z O.O. - 2016-06-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
Zaj臋cia w szkole z uczennic膮 autystyczn膮: 8 godzin zaj臋膰 indywidualnych, 2 godziny rewalidacja, 4 godziny asystent nauczyciela. Praca w wymiarze 3/4 etatu w godzinach 7.30- 13.30
Zesp贸艂 Szk贸艂 i Przedszkola im. Ks. Prof. J贸zefa Tischnera - 2018-08-02 - Domos艂awice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoj贸w i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Ciechan贸w (mazowieckie)
jw.
Top Ten Sp. z o.o. - 2017-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Zakopane (ma艂opolskie)
- Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 z艂/brutto/godzina (1500 z艂/brutto/miesi臋cznie). Praca na umow臋 zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomo艣膰 kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw bez p贸艂produkt贸w, samodzielne r臋czne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (艣l膮skie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrz膮dzaniu posi艂k贸w. Praca w godzinach 9-21.
F.H.U. GALA Gra偶yna 呕elechowska - 2018-07-12 - Staro藕reby (mazowieckie)
przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, katering贸w, obs艂ug arestauracji hotelowej, istnieje mozliwos膰 przyuczenia do zawodu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-02-22 - Rochna (艂贸dzkie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SK艁ADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-07-04 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie makaron贸w, zup, sa艂atek, da艅 obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
F.U.H. FRESH Karkosza Hubert - 2016-09-15 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, os艂uga klient贸w, wydawanie zam贸wie艅, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie baru. Praca na ca艂y etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 9-17.
Maksym Belchyk - 2016-09-14 - Pruszk贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw w ma艂ym punkcie gastronomicznym
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2017-06-07 - Ko艂o (wielkopolskie)
Restauracja nad jeziorem poszukuje na sezon od marca 2016 kucharza/pomocnika kucharza z do艣wiadczeniem zawodowym i ch臋ci膮 do pracy.
Vereinsgastst盲tte Seglertreff Martin Staubach - 2016-02-05 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wyr贸b mi臋sa typu kebab.Praca od poniedzia艂ku do niedzieli na dwie zmiany 10-18.00 i 16-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie wydawki lunchowej, obs艂uga klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - 艁ag贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Sprzeda偶 artyku艂贸w ortopedycznych i medycznych w sklepie.
Joanna Graf GRAF-MED - 2016-11-09 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw typowych dla kuchni ukrai艅skiej- wdra偶anie kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
WYDAWANIE POSI艁K脫W Z KARTY
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFA艁 KRAMARZ - 2018-04-25 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
- przygotowywanie da艅 w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodark臋 magazynow膮,- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy,- wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
KING 72 SP. Z O.O. 呕ARY - 2016-06-16 - 呕ary (lubuskie)
Gotowanie ca艂odziennych posi艂kow dla go艣ci
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Jurata (pomorskie)
Praca jako kucharz w godz. 7:00-15:00.Kontakt z pracodawc膮 e-mail: biuro (at) bgcatering.pl.
B&G Catering Marcin Budzisz, Magdalena Budzisz s.c. - 2016-06-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)