KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: do 15 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wrocław, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowadyspozycyjność 10-208 h pracy w tygodniu sala G
Data publikacji: 2018-02-16
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wrocław, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowadyspozycyjność 10-208 h pracy w tygodniu sala G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 8 h pracy w tygodniu
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie każde, min. 1 rok w zawodzie kucharza kuchni orientalenej, znajomość kuchni orientalnej, aktualna książeczka sanepidowska.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-254/09
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2018
Oferta pracy ważna do: 12.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TURKUS Jacek Ułanowicz - 2016-06-13 - Suwałki (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem;miejsce wykonywania pracy Ustka; kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach (9-14), telefoniczny (7-15)
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-01-19 - Słupsk (pomorskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racibórz (śląskie)
planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowanie dań w restauracji. Praca co 2-gi dzień w godz. 9-21.00
BANDEROZA s.c. - 2017-03-13 - Myślenice (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań obiadowych według receptur
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "Dębnianka" - 2015-12-02 - Wierzawice (podkarpackie)
Przygotowywanie dań głównych - kuchnia polska i przystawek/zimna płyta
RESTAURACJA "VIKING" ZASOŃ MARIA - 2017-04-21 - Częstochowa (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
DYM NA WODZIE - 2016-12-27 - Ustka (pomorskie)
wykonywanie czynności kucharza i kelnera, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Dębica (podkarpackie)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-04-18 - Śrem (wielkopolskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, sporządzanie posiłków, obróbka surowców do produkcji posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, dbanie o jakość, smak i estetyke posiłków. Obsługa maszyn i sprzętów kuchennych, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, pobieranie prób żywnieniowych i właściwe ich przechowywanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ogrodzieniec (śląskie)
Obsługa grilla, smażenie produktów, sprzedaż, praca w godzinach 14.00-2.00
LIDER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelu
HYDROMONT OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-06-23 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2018-08-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
DWÓR NA WOLICY RESTAURACJA & PENSJONAT WITOLD GROBELNY - 2017-09-04 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW GŁÓWNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANYCH POSIŁKÓW.UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚĆ W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNOŚĆ W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-10-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Sprzedaż mięsa i wędlin
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
EL - PIERO MACIEJ SMOLARCZYK - 2016-09-27 - Gdynia (pomorskie)
w/g zakresu czyności
AUTO-BAR Usługi Gastronomiczne Mirosława Jurek - 2015-11-23 - Lulkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-28 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie min. zawodowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; samodzielnosć; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; komunikatywna znajomość jęz. angielskiego; zakres zadań: przygotowywanie potraw kuchni Europejskiej, Polskiej oraz Fusion zgodnie z planem i zamówieniem; znajomość zasad działania i obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych; dbanie o czystość na stanowisku pracy, estetyczne i zgodne ze standardem prezentowanie dań; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gliwice (śląskie)
Do obowiązków należy:•Wspomaganie podstawowych czynności życiowych (utrzymanie higieny osobistej, karmienie, ubieranie)•Podawanie leków zgodnie z zaleceniem lekarzy•Zaopatrywanie ran•Uczestniczenie w codziennym życiu podopiecznych
Lebenszentrum „ Am Schloss” - 2015-05-22 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-04-09 - Stegna (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. rok na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzegania przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
opracowanie menu zgodnie z wymogami raCJONALNEGO ŻYWIENIA - DBAŁOŚĆ O WALORY SMAKOWE POTRAW, DBAŁOŚĆ O SPRZĘT KUCHENNY, DBAŁOŚĆ O PORZADEK W KUCHNI, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG
NEW - FASHION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zameczek (warmińsko-mazurskie)