KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Skawina oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej
Data publikacji: 2018-08-31
Lokalizacja: Skawina (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Skawina, powiat: krakowski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Skawina
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krakowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
POZIOM WYKSZTA艁CENIA DOWOLNY, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 TRADYCYJNYCH KUCHNI TURECKIEJ,KUCHNI ORIENTALNEJ
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 21, 30-019 Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Krak贸w
Gmina pracodawcy: Krak贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krak贸w
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.08.2018
Data dodania oferty pracy: 30.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W DLA GO艢CI HOTELU - 艢NIADANIA, OBIADY, KOLACJE. PIECZENIE MI臉S, PRZYGOTOWYWANIE SUR脫WEK. PIECZENIE CIAST.
HOTEL MIRJAN L膭DEK SP.Z O.O. S.K.A. - 2018-08-31 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-06-06 - Kietrz (opolskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
wg programu sta偶u. Sta偶 z Funduszu Pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - 艁opatki (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2017-06-28 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
serwis 艣niada艅, przygotowywanie potraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅, koordynowanie przygotowa艅 wed艂ug wytycznych Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe lub 艣rednie, profil wykszta艂cenia gastronomicznego, sta偶 pracy minimum 2 lata na stanowisku kucharz, dobra organizacja czasu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy pod wp艂ywem presji czasu, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, poczucie estetyki w serwisie da艅, rzetelny, podchodz膮cy z pasj膮 do gotowania
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2017-12-06 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA TERESA - 2018-08-01 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty i w ramach imprez okoliczno艣ciowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - S艂upia (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y i sto艂贸wk臋. Praca wed艂ug grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek sta偶owy
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-04-26 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjent贸w szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - 艢widnik (lubelskie)
- przyrz膮dzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych da艅 kuchni w艂oskiej- konieczna umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharzprzygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu na restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Gra偶yna Winiarska - 2017-05-30 - Jas艂o (podkarpackie)
jw.
BOQ BOGDAN CICHOCKI, JAKUB MITURA S.C. - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2016-06-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
kucharz kuchni polskiej
Mini Bar "Patria" - 2018-05-16 - B臋dzin (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni Polskiej. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zar臋ba s.c. - 2018-05-10 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE BUFET脫W (艢NIADANIA, OBIADOKOLACJE), UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z INNYMI DZIA艁AMI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOSPODAROWANIA PRODUKTAMI, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE W HOTELU SPA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZES艁ANIE CV NA e-maila:praca (at) villahoff.pl; ISTNIEJE MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIA; PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; PRACA W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODZINACH: 07.00-22.00; MIEJSCE PRACY: TRZ臉SACZ;
VILLA HOFF KARAPUDA&KARAPUDA SP. J. - 2015-11-16 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Obr贸bka produkt贸w, przyrz膮dzanie potraw, dekoracja p贸艂misk贸w, porcjowanie obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - W艂odawa (lubelskie)
przygotowywanie da艅 w kuchni restauracyjnej, wydawanie da艅 gotowych, przygotowywanie menu dla grup zorganizowanych
Flis, Pierzcha艂a Sp. J., Hotel Afrodyta Business & Spa - 2016-01-04 - Tartak Brz贸zki (mazowieckie)
1) prowadzenie akt osobowych pracownik贸w i innej dokumentacji zwi膮zanej ze stosunkiem pracy oraz prowadzeniem rekrutacji na stanowiska;2) sporz膮dzanie plan贸w urlop贸w wypoczynkowych i ewidencjonowanie wykorzystywania urlop贸w i innych nieobecno艣ci pracownik贸w;3) przygotowywanie wniosk贸w dla pracownik贸w przechodz膮cych na rent臋 lub emerytur臋 na ich 偶膮danie;4) kontrola przestrzegania dyscypliny pracy;5) zg艂aszanie do ubezpieczenia spo艂ecznego w ZUS pracownik贸w i os贸b wykonuj膮cych prac臋 na podstawie umowy zlecenia i o dzie艂o, je偶eli podlegaj膮 obowi膮zkowemu ubezpieczeniu spo艂ecznemu i ich wyrejestrowywanie;6) udzia艂 w dokonywaniu oceny ryzyka zawodowego, kt贸re wi膮偶e si臋 z wykonywan膮 prac膮 oraz informowanie pracownik贸w o ryzyku zawodowym;7) udzia艂 w ustalaniu okoliczno艣ci i przyczyn wypadk贸w przy pracy oraz zachorowa艅 na choroby zawodowe, a tak偶e prowadzenie dokumentacji w tych sprawach;8) kierowanie pracownik贸w na szkolenia wst臋pne i okresowe w dziedzinie bhp;9) kierowanie pracownik贸w na okresowe badania lekarskie;10) wsp贸艂dzia艂anie z lekarzem sprawuj膮cym profilaktyczn膮 opiek臋 zdrowotn膮 nad pracownikami przy organizowaniu bada艅 lekarskich pracownik贸w;11) prowadzenie spraw zwi膮zanych z naliczaniem pracownikom ekwiwalent贸w z tytu艂u u偶ywania w艂asnej odzie偶y i obuwia roboczego;12) przygotowywanie sprawozdawczo艣ci z zakresu realizowanych zada艅.
O艢RODEK POMOCY SPO艁ECZNEJ KROSNO ODRZ. - 2018-03-30 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
US艁UGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2018-04-09 - Kwidzyn (pomorskie)
- Przygotowanie produkt贸w: kebab, hamburger, hot-dog i ich wydawanie Klientom- Miejsce pracy: Tczew, w godz. 9:00-17:00Kontakt: telefon 607-813-908
BIG KRZYSZTOF FURMANEK - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg receptur, wydawanie posi艂k贸w, wst臋pna obr贸bka warzyw, przygotowanie jad艂ospisu, utrzymanie czysto艣ci sto艂贸wki oraz pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
organizacja pracy w kuchni z jednoczesnym wykonywaniem obowi膮zk贸w na stanowisku kucharza; praca w godz.7.00-22.00
Sklep Spo偶ywczy "PIOTRU艢' , Micha艂 Pelc - Restauracja FAMILIA - 2018-04-11 - Ustka (pomorskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 77 "Akademia Pana Kleksa" - 2017-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMO艢膯 KARTY DA艃, RACJONALNE ZARZ膭DZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZ膭DKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMO艢膯 ZASAD DOTYCZ膭CYCH 呕YWIENIAPraca na czas okre艣lony: 2 LATA Z MO呕LIWO艢CI膭 PRZED艁U呕ENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzysz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
DUET s.c. J.Kopczy艅ski T.Kopczy艅ski - 2018-02-05 - Kunowice (lubuskie)