KUCHARZ / KUCHARKA Siemianowice Śląskie oferta pracy PAWEŁ KASTNER Pizzeria "POLLO"
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy, posiłków dostępnych w ofercie. Praca na 1/2 etatu w systemie dwuzmianowym w godzinach otwarcia lokalu 11.00-22.00, w dni wolne według grafiku.
Data publikacji: 2019-12-12
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: PAWEŁ KASTNER Pizzeria "POLLO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marii Dąbrowskiej 4, 41-103 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie pizzy, posiłków dostępnych w ofercie. Praca na 1/2 etatu w systemie dwuzmianowym w godzinach otwarcia lokalu 11.00-22.00, w dni wolne według grafiku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: bez nałogów
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 msc.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: PAWEŁ KASTNER Pizzeria "POLLO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Marii Dąbrowskiej 4, 41-103 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Osobiście po kontakcie telefonicznym. , Termin: dzwonić od poniedziałku do piątku, Godziny : 11.00- 20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Marii Dąbrowskiej
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2019
Oferta pracy ważna do: 13.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?92aa05bef72b15a091ddf7cbf8693e17
Podobne oferty pracy
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie dań zimnych i gorących, deeserów, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Ruda Śląska (śląskie)
Sprzedawca w branży mięsnej
LEDI Sp z o.o. - sklep Eko - 2017-01-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Kucharz
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2016-01-14 - Babica (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, w tym pizzy.
Restaurant Italia / Ristorante Italia - 2015-11-27 - Dania (Dania)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Pleszew (wielkopolskie)
Brak danych
ADS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-07 - Radomsko (łódzkie)
praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
EL-GOHARI COMPANY RASHA MOHAMED - 2017-05-16 - Łomża (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DLA GOŚCI RESTAURACJI, ZGODNIE Z ZACHOWANIEM ZASAD HACCP.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE I MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE.WYNAGRODZENIE 2250ZŁ/BRUTTOGODZINY PRACY 8-22 (CZAS RÓWNOWAŻNY).PRACODAWCA PROSI, BY UMAWIAC SIĘ TELEFONICZNIE NA SPOTKANIE.
P.H.U. ISABELLA KARCZYŃSKA - 2019-03-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie pizzy, innych dań, sałatek
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2019-02-27 - Tychy (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I PRZYRZĄDZANIA DAŃ ORIENTALNYCH, PRACA W GODZINACH 12:00-16:00
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
AG-GAZ Adam Głowienka - 2018-10-05 - Dęblin (lubelskie)
Praca przy komputerze, archiwum, obsługa urządzeń biurowych / nabór staż /
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Pabianice (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2017-04-24 - Ustka (pomorskie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
sortowanie warzyw oraz przygotowanie towaru do wysyłki, wysyłka następuje w godzinach rannych dlatego też praca jest w godzinach wieczorno-nocnych tak aby towar przygotowywany był na świeżo, głównie jest to sortowanie i pakowanie natki, szczypiorku, cebulki dymki oraz koperku w folię spożywczą a czosnek do kartonów.
Urszula Duraj Zielony Miks - 2019-08-19 - Piotrkowice Wielkie (małopolskie)
Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-10-23 - Budzyń (wielkopolskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skorochów (opolskie)
Zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2017-07-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne czynności związane z przygotowywaniem posiłków kuchni polskiej i włoskiej oraz pizzy
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-12-07 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i zasadami, dbałość o jakość przyrządzanych estetyką podania
EFEZ POLSKA SP. Z O.O. - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej według tradycyjnych
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Łuków (lubelskie)
Nadzór nad pracownikami sprzątającymi w szpitalu oraz sprzątanie na wyznaczonych odcinkach pracy. Praca jednozmianowa w godzinach 7-18. 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali B, A. Oferta skierowana także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie (609 554 495, 71 327 01 88) z p. Agnieszką Martynowską w godzinach 7:00-15:00.
Niro Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
w/g zawodu
Piekarnia "POD TELEGRAFEM" Roman Smolarski - 2019-05-15 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (podkarpackie)