KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2018-01-24
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: nie wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność sporządzania potraw
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Stanisława Staszica
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.01.2018
Oferta pracy ważna do: 23.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu (prac tylko w weekendy - piąte, sobota, niedziela)
Dawid Dyrda - 2018-07-09 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
serwowanie posiłków gościom restauracji, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
sporzadzanie potraw zgodnie z menu
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Lubartów (lubelskie)
Prace związane z remontami i konserwacją zasobów lokalowych, oceny stanu technicznego budynków, prowadzenie dokumentacji, sporządzanie planów i analiz remontów i inwestycji
Sieradzka Spółdzielnia Mieszkaniowa - 2017-09-15 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-kresowej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-03-29 - Karpacz (dolnośląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Drezdenko (lubuskie)
Rezerwacja noclegów, zameldowanie i rozliczanie gości.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie podłoża pod kostkę, układanie kostki, układanie krawęzników, utwardzanie ułożonej kostki
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT INSTALACYJNYCH I BUDOWLANYCH HALUX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNR JADWIGA ŚMIETANKA "ZAJAZD NA WINIARACH" - 2016-04-18 - Warka (mazowieckie)
praca na produkcji
AL PIEKARNIA-CUKIERNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2018-01-15 - Karwia (pomorskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw podczas imprez
ARCHE S.A. - 2017-12-14 - Łochów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, utzrymywanie porządku w miejscu pracy
KUBICKI MIROSŁAW "BALTIC FOODS" - 2018-03-05 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Usługowo - Rekreacyjne VICTORIA Danuta Mączyńska - 2016-12-15 - Końskie (świętokrzyskie)
SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ BIUROWYCH, TOLET, KORYTARZYWYMIAR CZASU PRACY :6/8MIEJSCE PRACY SZCZECINKONTAKT TEL. Z PRACODAWCĄ:608724735, 616610890
PRZEDSIĘBIORSTWO INŻYNIERYJNO USŁUGOWE HETMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni, przygotowywanie posiłków, pobór składników na posiłki.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56 - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
obsługa obrabiarek CNC (tj. wycinarki, laser, prasy krawędziowej, nożyc, gilotyny)uruchomienie i kontrolowanie przebiegu obrabiarki, zatrzymanie obrabiarki CNC, przygotowanie materiałów do pracy produkcyjnej.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wola Mielecka (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej
Bar "El Jot" - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
- nadzór nad dokumentacją Działu Handlowego - przygotowywanie, wysyłka, rejestracja dokumentów,- prowadzenie korespondencji i rozmów telefonicznych z klientami polskimi i zagranicznymi,- organizacja wizyt i obsługa reprezentacyjna gości,- organizacja logistyczna wyjazdów przedstawicieli firmy.
Jakusz Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Kościerzyna (pomorskie)
Nauka zawodu
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie w restauracji Kurhaus Zingst
Kur - und Tourismus GmbH Zingst, Herr Alexander Wegner - 2015-03-11 - Niemcy (Niemcy)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Alwernia (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, grilowanie. E-mail: kapitanolawa (at) gmail.com
RIVERFRONT Tomasz Strażyński - 2016-08-29 - Ścinawa Polska (dolnośląskie)
Przygotowanie oraz wydawanie posiłków dla gości
Wiesław Walicki Firma Handlowo-Usługowa "MAX" - 2016-04-12 - Bobowa (małopolskie)