KUCHARZ/KUCHARKA Rybnik oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w pracy w gastronomii, teoretyczna i praktycza umiejętność sporządzania posilków, umiejętność pracy w zespole. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie żywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na adres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gliwicka 33, 44-201 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w pracy w gastronomii, teoretyczna i praktycza umiejętność sporządzania posilków, umiejętność pracy w zespole. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie żywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na adres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Gliwicka 33, 44-201 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Gliwicka
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil działalności pracodawcy: Działalność szpitali
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.10.2019
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy ważna do: 04.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f50580e67d39065f0ebf0a7373f413f5
Podobne oferty pracy
jw.
OCHOTA S.C. Adam Banaszek, Artur Czarnocki - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, wykonywanie obróbki surowcow spożywczych, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Ozorków (łódzkie)
Roznoszenie pakietów reklamowych
kontakt przez OHP - 2018-07-20 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
Monitorowanie stanu technicznego, konserwowanie i naprawianie elementów budynku np. dachu, elewacji, ścian wewnętrznych, podłóg, sufitów, otworów drzwiowych i okiennych. Konserwowanie i naprawianie terenów otoczeniu budynków. Wykonywanie prac porządkowych wokół fabryki stosownie do pory roku. Wykonywanie prac zgodnie z wymaganiami, oczekiwaniami i poleceniami pracowników nadzoru.
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków
JAGO Miłosz Jagodziński - 2016-03-24 - Leszno (wielkopolskie)
Współpraca z szefem kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Dźwirzyniena w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele.
Neptuno Resort&Spa - 2019-05-09 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkówwydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2017-05-17 - Pogórze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2018-11-08 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Leśna (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i francuskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, zamawianie towarów.
IFRI Rabah Abizar - 2017-04-24 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja "Pod Dębem" - 2016-04-04 - Bytom (śląskie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Białystok (podlaskie)
reprezentowanie firmy w kontaktach bezpośrednich z klientami chińskimi, budowanie i utrzymanie długofalowej współpracy i relacji z klientami chińskimi, pomoc w rozwiązywaniu problemów klientom z Chin
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
jw.
Nadwiślański Oddział Straży Granicznej w Warszawie - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, rozdzielanie prac pomocnikom kuchennym, przestrzeganie przepisów saniitarnych, BHP
THI HOA PHAN - 2019-02-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-05-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, PIZZY Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH I PRZEDSIĘBIORSTWACH ZAJMUJĄCYCH SIĘ PRZYGOTOWYWANIEM I PRODUKCJĄ WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W ZAWODZIE KUCHARZPRACA PO 8 H DZIENNIE W PRZEDZIALE GODZINOWYM: 11:00-23:00STAWKA ZAGODZINĘ 15,60 ZŁ BRUTTO
VIKTORIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-07-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
PSS "Społem" - 2019-05-06 - Racibórz (śląskie)
• Dekretacja i księgowanie dokumentów,• Bieżący kontakt z klientem biura rachunkowego,• Umiejętności interpersonalne, łatwość komunikowania się, przystępność i pozytywna postawa wobec klientów i pracowników biura rachunkowego, • Orientacja na rozwiązywanie problemów, umiejętności organizacyjne oraz inicjatywa w działaniu. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas określony (2 lata). Praca w godz.: 8:00-16:00. Oferta dostępna w sali E. Kontakt z pracodawcą -
ATHA Sp. z o.o. - 2018-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURAMI I ZASTOSOWANIEM INDYJSKICH PRZYPRAW. DBANIE O STANY PRODUKTÓW I ICH UZUPEŁNIANIE, ORGANIZOWANIE PRACY W KUCHNI.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA MINIMUM 1 ROK.
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2019-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, zamawianie towarów u indyjskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-04-27 - Słupsk (pomorskie)