KUCHARZ Grzybowo oferta pracy JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Grzybowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 62A, 78-132 Grzybowo, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 40 h / tyg
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grzybowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 31.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 2 lata doświadczenia zawodoowego jako kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Nadmorska 62A, 78-132 Grzybowo, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grzybowo
Ulica pracodawcy: Nadmorska
Numer budynku pracodawcy: 62A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 24.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych kuchni polskiej i europejskiej
SETIAN S.C. Restauracja OLIMP - 2016-07-12 - Jaworzno (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; dyspozycyjność; książeczka sanepidu; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, przyjęć; praca także w weekendy; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyjęć Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (śląskie)
zgodfny
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-03-21 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań typu fast food, surówek, sosów, pizzy, obsługa klienta. Dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp
PIZZERIA ITALIANA Piotr Kwidziński - 2016-08-19 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. ''KONTRAST'' STANISŁAWA SZULC - 2017-03-10 - Ińsko (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Brok (podlaskie)
zapewnienie sprawności stanu technicznego linii produkcyjnej, wykonywanie napraw, konserwacji i przeglądów maszyn i urządzeń na terenie zakładu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Radom (mazowieckie)
10-18, udział w procesie produkcji, przygotowywanie posiłkó, obsługa maszyn niezbędnych do wykonywania ww. czynności
Bar PIEROŻEK - 2016-07-15 - Opole (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radom (mazowieckie)
opieka medyczna nad mieszkańcami; 2 zmiany: 7-19, 19-7
Dom Pomocy Społecznej Góra Kalwaria - 2017-07-01 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, dbanie o czystość i higieną w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Cisów (łódzkie)
KIEROWANIE POJAZDAMI CIĘŻAROWYMI, PRZEWÓZ TOWARÓW
OSTASZEWSKI TRANSPORT I SPEDYCJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-24 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-05-16 - Janów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz rumuńskiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-02-15 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2017-01-18 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)
jw.
Przedszkole nr 82 - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według receptury, dbanie o czystość miejsca pracy.
KAMIL SZCZĘSNY I. PRZEDSIĘBIORSTWOHANDLOWO USŁUGOWE II. NZOZ WTRĘBACZEWIE - 2016-08-11 - Trębaczew (łódzkie)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni dalekowschodniej z wykorzystaniem i znajomością przypraw i nrzędzi używanych w Azji.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Gudowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość receptur potraw ukraińskich
"BRYZA" Barbara Pospieszna Pyziak - 2017-02-22 - Łeba (pomorskie)