KUCHARZ Kraków oferta pracy SPACJA S.C. A.SŁUPSKA, M.MIĘTUS, S.BATKIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg. stanowiska
Data publikacji: 2016-06-02
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: SPACJA S.C. A.SŁUPSKA, M.MIĘTUS, S.BATKIEWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wadowicka 6, 30-415 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg. stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Miejsce pracy: ul. Wadowicka lub trzy inne lokalizacje do wyboru. Praca na dwie zmiany w godz. 6-17, od pon. do pt. Wynagrodzenie od 1850 zł do uzgodnienia. Wymagana książeczka sanepid. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.06.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy: SPACJA S.C. A.SŁUPSKA, M.MIĘTUS, S.BATKIEWICZ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 21, 30-019 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy: catering
Nazwisko osoby zgłaszającej: Marta Miętus
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 29.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie menu, analiza Food Cost, przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Many (mazowieckie)
PROWADZENIE AKT OSOBOWYCH, KOMPLETOWANIE DOKUMENTACJI ZWIĄZANE Z ZATRUDNIANIEM PRACOWNIKÓW, CZUWANIE NAD TERMINOWYM TERMINEM BADAŃ LEKARSKICH, SPORZĄDZANIE PISM KADROWYCH, WPROQWADZANIE DANYCH DO SIOWYMAGANIAWYKSZTAŁĆENIE ŚREDNIE, OBSŁUGA KOMUTERA, ZNAJOMOŚĆ SIO, PRAWA PRACY
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań restauracyjnych
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2018-03-13 - Gubin (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2018-01-29 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2018-02-08 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw i dań. Praca w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowa Wieś (małopolskie)
-
KAMIL SP. Z O.O. SZCZECIN - 2017-04-19 - Otok (zachodniopomorskie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "Gołąbek" w Łebie - 2017-03-21 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Wyrób pizzy i innych dań.
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2016-01-19 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
Wykonywanie tatuaży.
PHU GALAXY SEWERYN SARNA - 2018-08-20 - Rumia (pomorskie)
produkcja, montaż , lakierowanie mebli
Wiesław Muczyń PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "MUCZYŃ-MEBLE" - 2016-05-16 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
- Przygotowywanie półproduktów (krojenie ogórka, rzepy itp.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie doprawianie,- Skręcani rolek (sushi),- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca w "Ostoja" Chobienice
ONIX Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Chobienice (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy i kebaba, może być osoba do przyuczenia
Pizzeria Gringos - 2016-05-04 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie produkcji dań kuchni japońskiej ciepłej. Przygotowanie sushi. Obsługa klienta.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2016-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
Lepienie pierogów i przygotowywanie półproduktów
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2015-12-11 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej w zapewnieniu najwyższych standardów kulinarnych. Dbałość o precyzowanie zamówień oraz odpowiedni poziom przechowywania produktów. Zarządzanie współpracownikami oraz dobry kontakt z serwisem.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, umiejętności,doświadczeniew pracy na ww stanowisku
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2017-02-13 - Antonin (wielkopolskie)
kucharz (samodzielne stanowisko pracy)
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Myszków (śląskie)
prace zbrojarskie i ciesielskie, czytanie rysunku technicznegoPRACA NA TERENIE CAŁEJ POLSKI
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
wg stanowiska
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2016-04-18 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ MIĘSNYCH, JARSKICH, POŁMIĘSNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKI ZAJMOWANEGO STANOWISKA, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I POD PRESJĄ CZASU, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, SPRZĄTANIE I MYCIE STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)