KUCHARZ/KA KUCHNI GRUZIŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ (J. UKRAIŃSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KA KUCHNI GRUZIŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ (J. UKRAIŃSKI)
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-06-02
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ/KA KUCHNI GRUZIŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ (J. UKRAIŃSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 10)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie gastronomiczne; kreatywność; umiejętność pracy pod presją czasu; znajomość kuchni ukraińskiej i gruzińskiej; umiejętność samodzielnego prowadzenia kuchni; min. 10 lat doświadczenia na stanowisku; biegła znajomość języka ukraińskiego. Zakres obowiązków: ścisła współpraca z właścicielkom firmy celem utrzymania jak najwyższej jakości świadczonych usług; samodzielna praca na kuchni; codzienne ustalanie menu; zamawianie towarów i przyjmowanie dostaw; pilnowanie ustalonego food costu; dbanie o wypracowywanie założonych celów sprzedażowych; dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w godzinach 06:00-14:00. Miejsce pracy: Warszawa-Praga-Północ.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 10.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
ustalanie karty dań, przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządki i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
KALIMERA SPÓŁKA CYWILNA LUCYNA PAŁKA,DAMIAN PAŁKA - 2016-10-11 - Szyce (małopolskie)
Wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Zaklików (podkarpackie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
Hotel Delfin Sp z o.o 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15 - 2017-12-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Organizacja pracy w kuchni, podstawowe umiejętności na kuchni.Miejsce wykonywania pracy: Krutyń.
Józef Koc - 2018-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Nadzór nad remontami urządzeń przemysłowych w hutnictwie.
Zakład Remontowo Montażowy "Bobrek" KACZMAREK ZBIGNIEW - 2018-01-17 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej typu: samosa, kulfi, dolma, sarma, przygotowywanie sosów oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Ozorków (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie , smażenie mięsa, przygotowanie sosów, robienie ciasta, pieczenie, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)
Miejsce pracy: Jastrzębia Góra. Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
doradzanie klientom w doborze asortymentu
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Lubomino (warmińsko-mazurskie)
nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów handlowych z tureckimi producentami tekstyliów, negocjowanie cen, wzorów i ilości zamawianych u producentów tureckich towarów, sporządzanie zamówień, załatwianie ewentualnych reklamacji, wyjazdy w delegacje
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, pakistańskiej, nadzorowanie prac młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówien towaru i oryginalnych art. spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii i Pakistanu
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Otwock (mazowieckie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej- marokańskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE : KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK 10-24 ,NIEDZIELA 12-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-01-09 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Przemysław Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
Operator minikoparki, pomoc przy pracach instalacyjno - budowlanych przy wykonywaniu sieci sanitarnych
JRP Projekt Joanna Rapacz - Pawicka - 2018-03-13 - Sulechów (lubuskie)
Zgodnie z zakresem obowiązków w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kamińska Małkinia - 2016-08-16 - Małkinia Górna (mazowieckie)
-
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2017-09-14 - Czarna Białostocka (podlaskie)
do uzgodnienia
"FALA" Iwona Myszka - 2017-05-19 - Lubenia (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem; Praca w godz.12.00-22.00;Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.8.00-16.00 ,tel. w godz.8.00-18.00 oraz e-mail
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie i sprzedaż posiłków w stołówce, dbanie o czystość i estetykę miejsca pracy, obsługa urządzeń elektrycznych
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kartuzy (pomorskie)
wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Małe Ciche (małopolskie)
oferta pracy subsydiowana przeznaczona dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Chałupy (pomorskie)
gotowanie kuchni Egipskiej; sporządzanie sosów według receptur Egipskich; znajomość kuchni Arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Gliwice (śląskie)
mechanika pojazdowa-blacharstwo
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Kobylec (wielkopolskie)
Wsparcie nauczyciela podczas lekcji i na przerwach. Praca z dziećmi niepełnosprawnymi od 6 do 18 r. ż.sala C
NIEPUBLICZNY SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO- WYCHOWAWCZY - 2016-06-13 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)