KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii nr 6
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 550 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w ośrodku -śniadanie ,obiad, kolacja, kierowanie zespołem(3 pomoce kuchenne),przygotowywanie struktur do posiłków,pomoc w układaniu jadłospisów obowiązkowo książeczka sanepidu
Data publikacji: 2020-01-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii nr 6
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brożka 26, 01-451 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w ośrodku -śniadanie ,obiad, kolacja, kierowanie zespołem(3 pomoce kuchenne),przygotowywanie struktur do posiłków,pomoc w układaniu jadłospisów obowiązkowo książeczka sanepidu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 550 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
+ 20% premii i wysługa lat + dodatek stażowy+ "13"+ ZFŚS
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 550 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze w zawodzie kucharz, 5 lat doswiadczenia zawodowego, dobra organizacja pracy.Przygotowywanie posiłków w ośrodku -śniadanie ,obiad, kolacja, kierowanie zespołem(3 pomoce kuchenne),przygotowywanie struktur do posiłków,pomoc w układaniu jadłospisów obowiązkowo książeczka sanepidu[Zgłoszenia: sekretariat (at) mos6.edu.pl, 22 836 78 73 lub osobiście]
Nazwa pracodawcy: Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii nr 6
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Brożka 26, 01-451 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Brożka
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2020
Oferta pracy ważna do: 24.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?50b8c02ab0d8805fddf24962ffe9e149
Podobne oferty pracy
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Góra Puławska (lubelskie)
pomoc przy obsłudze gastronomicznej, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie drobnych posiłków, pomoc przy barze i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Michał Kraska - 2016-08-29 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)
wg stanowiska
Ranczo Mustafa Włodzimierz Kosiński - 2016-07-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań zgodnie z recepturą, organizowanie produkcji gastronomicznej, dbanie o jakość świadczonych usług
CGA Invest Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością HM Sp.k. - 2020-01-21 - Stara Morawa (dolnośląskie)
Praca na terenie Niemiec na zlecenie. Prowadzenie usług opiekuńczych dla osób starszych na terenie Niemiec. Znajomość języka niemieckiego w różnym stopniu zaawansowania. Mile widziane prawo jazdy kat B. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
DIAMEDI OPIEKA LTD. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
wg.stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Złotów (wielkopolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2019-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie, porcjowanie i sprzedaż sałatek warzywnych - greckich, z tuńczykiem, miks. Miksowanie i sprzedaż soków i napojów owocowo-warzywnych. Nauka i obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łaskarzew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań, przygotowywanie farszy, dbanie o czystość w miejscu pracy, produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Szprotawa (lubuskie)
Zgodny
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-02-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
OFERTA PRACY REFUNDOWANA DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA SKIEROWANYCH Z PUP.Gotowanie i przygotowywanie potraw, ustalanie menu, wydawanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla wychowanków , utrzymanie w czystości kuchni i jadalni, przestrzeganie zasad BHP. Dbanie o powierzony sprzęt kuchni .
Centrum administracyjne Nr 1 - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej, lepienie pierogów, naleśników itp.
MASARNIA SIKORA ZYGMUNT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-29 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2016-06-08 - Chojnice (pomorskie)
gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
Obowiązki nauczyciela wychowania przedszkolnego, realizacja podstawy programowej wychowania przedszkolnego, prowadzenie zajęć opiekuńczych, wychowawczych i dydaktycznych.
Pracownia Oświatowa Agnieszka Chwastek - 2016-07-25 - Dębsko (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie ciasta na pizzę, przygotowywanie składników, wypiekanie pizzy w piecu, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony. praca na dwie zmiany, wg grafiku caly tydzień, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Proponowany okrrs zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
Kicyk Dorota - 2018-01-03 - Zamość (lubelskie)
zakres wykonywania obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku pokojowej/śniadaniowej;utrzymywanie czystości w pokojach i innych pomieszczeniach, przygotowywanie i uzupełnianie bufetu śniadaniowego.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-12-11 - Świdnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12-20; 14-22 Tarnobrzeg Aleja Warszawska 106, Sandomierz Restauracja San Domingo ul. Krakowska 26
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Autorak " Arkadiusz Rak - 2019-04-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Samodzielne stanowisko.
Hektor- s.c - 2016-04-29 - Sopot (pomorskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków; komponowanie karty dań; nadzór nad jakością zamawianej żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków; nadzór nad estetyką podawania dań; tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania; dbanie o pozytywny wizerunek restauracji
WEST KADRA TETIANA DENYSIUK - 2019-03-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)