KUCHARZ Julianów oferta pracy MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Kompleksowe przygotowanie dań bufetów na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jakości produktów żywnościowych oraz dbałość o właściwą gospodarkę żywieniową, układanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
Data publikacji: 2017-07-14
Lokalizacja: Julianów (mazowieckie)
Pracodawca: MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-332 Julianów 14, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kompleksowe przygotowanie dań bufetów na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jakości produktów żywnościowych oraz dbałość o właściwą gospodarkę żywieniową, układanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
13 zł za godzinę, ok.160 godzin pracy w miesiącu
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Julianów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siennica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Przygotowywanie posiłków.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-332 Julianów 14, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny przed spotkaniem.CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Siennica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Julianów
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.07.2017
Oferta pracy ważna do: 13.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Renata Olechowska Pizzeria Pierrot - 2017-11-30 - Teresin (mazowieckie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Golczewo (zachodniopomorskie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAKŁADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Somonino (pomorskie)
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-06-25 - Milicz (dolnośląskie)
sprzedawca w sklepie monopolowym
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy,- czystość w otoczeniu budynku oraz w pomieszczeniu do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania,- stałe doglądanie i uzupełnianie braków środków sanitarno - higienicznych w toaletach, łazienkach.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-04-07 - Karczowiska (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków dla gr 400 osób, zarządzanie podległym personelem, układanie jadłospisu, współpraca z intendentem w zakresie zamawiania potraw
Zespół Szkół Sportowych Nr 1 im. Janusza Kusocińskiego - 2018-08-09 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - całodobowo, przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Usługi Gastronomiczne KORONA SMAKU s.c. B. Lewandowska, E. Bąbrych, A. Cyckiewicz - 2017-04-24 - Lucień (mazowieckie)
wg. stanowiska
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2017-01-26 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Kontrola jakości swieżych owoców, przygotowywanie dokumentacji z kontroli, raportowanie
STOWARZYSZENIE SADY GRÓJECKIE - 2017-08-24 - Warka (mazowieckie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich. Praca również w Polkowicach i Zielonej Górze w przypadku zastępstwa podczas nieobecności szefa kuchni. Praca zmianowa: 11:00-19:00 ; 12:00-20:00
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-03-27 - Nowa Sól (lubuskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, OBSŁUGA KLIENTÓW ZAGRANICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Glewice (zachodniopomorskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-08-14 - Cieszyn (śląskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Nysa (opolskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2015-11-27 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
I.N.M. Export Import Mieczysław Iwanicki - 2016-06-30 - Góra (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Brzeg (opolskie)
• UDZIAŁ W PROCESIE MONTAŻU ELEMENTÓW MECHANICZNYCH URZĄDZEŃ NA MIEJSCU U KLIENTA• PROWADZENIE UZGODNIEŃ Z KLIENTEM DOTYCZĄCYCH ZAKRESU PRAC• OBSŁUGA SPRZĘTU I URZĄDZEŃ WYKORZYSTYWANYCH W PROCESIE MONTAŻU ZGODNIE Z POSIADANYMI UPRAWNIENIAMI
SYNERTE SP. Z O.O. - 2017-05-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Tworzenie nowych potraw. Realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Radom (mazowieckie)