KUCHARZ Jarosław oferta pracy WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN"

Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 500 PLN

Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Kontakt z Pracodawcą - osobiście, CV w siedzibie firmy, telefonicznie pod numerem 515 152 351

Data publikacji: 2016-10-21

Lokalizacja: Jarosław (podkarpackie)

Pracodawca: WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN"

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Hetmana Jana Tarnowskiego 18, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Kontakt z Pracodawcą - osobiście, CV w siedzibie firmy, telefonicznie pod numerem 515 152 351

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarosław

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarosław

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe

Nazwa pracodawcy:
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN"

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Adres pracodawcy:
Hetmana Jana Tarnowskiego 18, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: podkarpackie

Powiat pracodawcy: jarosławski

Gmina pracodawcy: Jarosław

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Jarosław

Ulica pracodawcy: Hetmana Jana Tarnowskiego

Numer budynku pracodawcy: 18

Profil działalności pracodawcy: hotel i gastronomia

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.10.2016

Data dodania oferty pracy: 20.10.2016

Oferta pracy ważna do: 04.11.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

SPRZEDAWCA - od 1 850 PLN

sprzedaż wyrobów cukierniczych i piekarniczych
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Częstochowa (śląskie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - od 3 500 PLN

przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż
Pizzeria Canarino - 2018-04-27 - Gostyń (wielkopolskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ I CHIŃSKIEJ - do 2 300 PLN

Przygotowanie potraw wedługustalonej receptury wietnamskiej i chińskiej - z mięsa, ryb,owoców morza,warzyw i innych produktów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)

KIEROWCA SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO KAT. C - od 4 000 PLN

Prowadzenie samochodu ciężarowego, dbanie o stan techniczny samochodu, transport krajowy i międzynarodowy.
AKINTI Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Opalenica (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

Wykonywanie prac na stanowisku kucharza w dziale żywienia. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-04-10 - Sopot (pomorskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-17. Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia i dojazdów.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 775 PLN

kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-04-12 - Zaścianki (podlaskie)

REFERENT - 997,4 PLN

Prowadzenie akt osobowych, ewidencji czasu pracy pracowników wojska, uzupełnianie baz obowiązujących w sekcji personalnej, sporządzanie pism zleconych przez przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Oleszno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - 997,4 PLN

Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Grajewo (podlaskie)

PRASOWACZKA - od 2 000 PLN

Prasowanie konfekcji.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,DAMAZ" - 2016-02-26 - Stolniki (łódzkie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - od 2 300 PLN

Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie list zaoopatrzeniowych, opracowywanie karty menu, obsługa cudzoziemców - klientów zagranicznych w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wyszków (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Praca i organizacja w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Malbork (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - od 1 287 PLN

Przygotowywanie potraw według receptur, dbanie o dobór składników, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówień na produkty do przygotowywanie dań. Wymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, znajomość kuchni ukraińskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Kontakt osobisty, tel:33 875 74 00 lub CV przesłać na maila: praca (at) phlyson.pl. Przygotowywanie potraw wg zamówień, nadzór nad jakością dań,estetyczne prezentowanie potraw i dań.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Inwałd (małopolskie)

OPERATOR MYJNI - 997,4 PLN

obsługa myjni
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Chełm (lubelskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Moszczenica (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie potraw, praca w tgodz. 8-16 lub 9-17
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (mazowieckie)

KUCHARZ - SPRZEDAWCA - od 525 PLN

Przygotowanie potraw według oryginalnego tureckiego przepisu ( receptury w języku tureckim).
ORYGINALNY TURECKI SMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Myślenice (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Kielce (świętokrzyskie)

KUCHARZ - 2 000 - 3 000 PLN

samodzielne stanowiskoi
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-12-13 - Łeba (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

samodzielne wykonywanie posiłków
F.H.U.G. OLIVIA Jeanette Olak - 2017-05-26 - Końskie (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 3 300 PLN

Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-01-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

kontrola przygotowania poszczególnych stanowisk kuchni do pracykontrola jakości towarów przyjmowanych podczas dostawnadzór nad jakością i estetyką wydawanych potrawregularna pomoc na poszczególnych stanowiskach kuchniudział w odprawach kelnerskichzamówienia towaru wg potrzeb dnia następnegoweryfikacja braków i nadwyżek w remanentach kuchniokresowa analiza podległego personelu i udział w procesie rekrutacji nowych pracownikówczynny udział w szkoleniu nowo przyjętego personelunadzór nad prawidłową pracą sprzętu na kuchnitworzenie kart menu i udział w szkoleniach personelu przed ich wdrożeniemtworzenie menu wg poszczególnych, indywidualnych potrzeb rezerwacyjnych lub kateringowychstała współpraca z Managerem Głównym Restauracji w zakresie jakości towaru, cen i poprawnego funkcjono
POKOJE GOŚCINNE POCZTACAFFE - 2017-02-03 - Gdynia (pomorskie)


Wybierz powiat