KUCHARZ (COOK) K/M Warszawa oferta pracy HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ (COOK) K/M
Wynagrodzenie: od 2 214 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2016-09-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grzybowska 63, 00-844 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 214 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (COOK) K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 214 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.09.2016
Data zakończenia pracy: 27.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie: średnie/zawodowe, doświadczenie zawodowe: tak. Obowiązki: Niezależne zarządzanie obszarami działań przydzielonymi na danym stanowisku, Wykonywanie przydzielonych zadań we wszystkich sekcjach kuchni, Współpraca w zakresie przeprowadzania inwentaryzacji , Monitorowanie przepływu produktów, Monitorowanie zapotrzebowania na produkty w porozumieniu z Kierownikiem Działu Zaopatrzenia, Utrzymywanie czystości w swojej sekcji na przydzielonym stanowisku, Prowadzenie dokumentacji HACCP dla wszystkich magazynów oraz przestrzeganie zasad HACCP we wszystkich istotnych obszarach, Wypełnianie wszystkich zleconych obowiązków, obserwowanie i wdrażanie standardów obsługi , Regularny udział w spotkaniach komunikacyjnych działu i szkoleniach, Dbanie o schludny wygląd zgodny ze standardami hotelu, noszenie zapaski (fartucha), czapki kucharskiej oraz obuwia ochronnego. Praca w systemie zmianowym na pełen etat. Kontakt z pracodawcą: CV na adres e-mail: e-mail: monika.gamracy (at) hilton.com Miejsce pracy: Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre , ul. Grzybowska 63, Warszawa
Nazwa pracodawcy:
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-844 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.09.2016
Data dodania oferty pracy: 28.09.2016
Oferta pracy ważna do: 28.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie i przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-10-19 - Włostów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,obsługa pieca Tantdoor
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Monter instalacji sanitarnych. Oferta dla osób do 30 r. ż. w ramach refundacji kosztów zatrudnienia bezrobotnego do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Łańcut.
"TGE INSTAL" SP Z O.O. W RAKSZAWIE - 2018-02-07 - Rakszawa (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
PPHU " Koch" Spółka z o.o. - 2016-02-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni sanatorium
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)
Nauka przygotowywania oraz sporzadzania potraw i pieczenia ciast. Sporządzanie sałatek, surówek, wyrobów garmażeryjnych oraz napojów. Porcjowanie oraz dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w charakterze żywienia zbiorowego
ESPAŃA S.C. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2017-01-04 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Markowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2017-03-28 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
CONCEPT w Skarżysko Kamienna - 2016-07-01 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
Poszukiwani są kucharz na stanowiska od commis do chef de partie.
Alte Oper Frankfurt Restauration Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
EVER CATERING Sp. zoo - 2017-06-28 - Garwolin (mazowieckie)
Kucharz w Domu Seniora w Rumi. Docelowo umowa o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Rumia (pomorskie)
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji
Słoneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie surówek, jarzyn, zup, potraw mięsnych wg diet. Pakowanie potraw na oddziały.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Ząbki (mazowieckie)
-sprzątanie kojców,korytarzy i chlewni myjką ciśnieniową- wykonywanie innych zleconych prac
AGRO-SOKOŁÓW Piecki - 2016-02-26 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Obróbka granitu, montaż nagrobków
KA-MAR Kamieniarstwo i Betoniarstwo Danuta Karniej - 2017-01-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2018-04-27 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków - obsługa klienta restauracji. Praca w godz. 10.00 - 18.00.
PPHU KAJMAN Jan Karpiel s.j. - 2017-05-29 - Tymowa (małopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Nadarzyn (mazowieckie)
zadania i obowiązki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)