KUCHARZ Choczewo oferta pracy Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Data publikacji: 2018-07-04
Lokalizacja: Choczewo (pomorskie)
Pracodawca: Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:I Osadników 12, 84-210 Choczewo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Choczewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Choczewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie, ewentualnie absolwent szkoły gastronomicznej chętny do przyuczenia
Nazwa pracodawcy:
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
I Osadników 12, 84-210 Choczewo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Choczewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Choczewo
Ulica pracodawcy: I Osadników
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.07.2018
Oferta pracy ważna do: 03.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
utrzymywanie czystości na obiekcie
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "JAREXS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Tarnowskie Góry (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość technik obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac. Praca w godz. 5-13.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie obowiązującego systemu HACCAP
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Cetuń (zachodniopomorskie)
Umiejętność dowodzenia zespołem, przygotowywanie codziennego menu.
NA ZDRÓWKO Monika Podgórzak, Olga Zalewska s.c. - 2018-04-20 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Charakterystyka pracy: przygotowywanie potraw w Bistro. Wymagane dośwaidczenie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą e-mailowy: kadry (at) berger.biz.pl
ZAKŁADY MIĘSNE IRENA BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2017-07-24 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Łuków (lubelskie)
przygotowanie posiłków, cykliczne modyfikacje karty menu
Firma Usługowo-Handlowa Magdalena Łąsiak - 2016-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2016-10-06 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej i sushi
S&L SP.ZO.O. - 2018-01-29 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i mięsa, praca na myjce, przygotowywanie dodatków, catering, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Żagań (lubuskie)
OPRACOWANIE STRATEGII DZIAŁAŃ (KONKUROWANIA, PRZEDSIĘBIORCZĄ, MARKETINGOWĄ, ROZWOJU) PODMIOTU GOSPODARCZEGO. PRZYGOTOWANIE ANALIZ PROJEKTÓW INWESTYCYJNYCH I OPRACOWANIE MODELI FINANSOWYCH. PRACA W ŚRODOWISKU ANGIELSKO- ORAZ ROSYJSKOJĘZYCZNYM. PRZYGOTOWANIE RAPORTÓW W JĘZYKACH OBCYCH (ROSYJSKI ORAZ ANGIELSKI)WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE EKONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ PAKIETU OFFICE (W SZCZEGÓLNOŚCI EXCELL), UMIEJĘTNOŚCI ANALITYCZNE, DOŚWIADCZENIE 2 LATA NA PODOBNYM STANOWISKU W SFERZE FINANSOWEJ, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO ORAZ ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-zmywanie naczyń-przygotowywanie i wydawanie posiłków-obsługa imprez okolicznościowych-dbanie o środowisko pracy
Bar-Kawiarnia Alicja Sp.c. Agnieszka Korol, Renata Sędłak - 2018-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Skoki (wielkopolskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres cezary77 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta będzie od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2016-01-19 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie stanowiska do pracy, prace remontowo-wykończeniowe, wykonywanie robót wewnątrz oraz zewnątrz budynków mieszkalnych i niemieszkalnych.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)
przyrządzanie pizzy, sałatek, dań gorących, przygotowywanie półproduktów, obsługa zmywaka, odbieranie zamówień
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2017-04-07 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie nieskomplikowanych dań w małej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Strużki (świętokrzyskie)
wykonywanie napraw na elementach karoserii
Clavey Personal Power Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Swarzędz (wielkopolskie)
prowadzenie kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków
AGRO - COMPLEX c.s.r. Stanisław Stelmach - 2016-08-01 - Pułankowice (lubelskie)
praca na stołówce pracowniczej,
Akademia Smaku Jolanta Botorek - 2017-12-27 - Sosnowiec (śląskie)
1. dbanie o pełne wyposażenie w sprzęt kuchenny oraz gospodarczy niezbędny do właściwej realizacji powierzonych zadań, 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z reżimem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpieczeństwa zdrowego żywienia, 4. wydawanie posiłków zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczyń, sprzętu i wyposażenia zgodnie z obowiązującymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpisów w miesięcznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetykę pomieszczeń, porządek i ład oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o właściwą postawę, ubiór i własny stan higieniczny.PREFEROWANE BĘDĄ OSOBY POSIADAJĄCE DOŚWIADCZENIE W PRACY W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-01-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę zakładu
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-07-26 - Niepołomice (małopolskie)
praca w przedszkolu w zespole, kuchnia wegańska bezglutenowa
Przedszkole niepubliczne PAPROTKA Justyna Mucharska - 2016-06-27 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)