KUCHARZ Cedzyna oferta pracy MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw dbanie o jakość i walory smakowe potraw
Data publikacji: 2019-10-07
Lokalizacja: Cedzyna (świętokrzyskie)
Pracodawca: MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hotel ECHO, 25-900 Cedzyna, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw dbanie o jakość i walory smakowe potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cedzyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Górno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: doświadczenie minimum rok na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
PADEREWSKIEGO 14, 25-004 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: PADEREWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.10.2019
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy ważna do: 06.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?72f9f38231cfba5b8646e6cd59cf0a48
Podobne oferty pracy
obsługa klienta, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-dbanie o czystośc zakładu -przygotowanie produktu do PIZZERI -obróbka warzyw-pieczenie i podanie produktów gotowych do spożycia-sprzątanie po wykonanej pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Czyżowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków
Aspen Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
godz. 8.00-16.00,kontakt z dostawcami, zamawianie towaru, dostarczanie towaru do magazynu, bieżąca kontrola stanów magazynowych, aktualizaja bazy cenowej materiałów, analiza i optymalizacja kosztów
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
praca w systemie 2/2 w godzinach 9:00-21:00, praca również w weekendy , praca w kuchni ,znajomość kuchni polskiej i zasad HCPP
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. zo.o Spółka Komandytowa - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Dąbrówka Górna (opolskie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)
- Pobieranie surowców do produkcji kulinarnych, odbieranie dostaw przypraw z Indii, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kuchni indyjskiej, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 14,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 9:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej oraz wschodniej wg. karty menu hotelu oraz własnych pomysłów, pomoc w przygotowaniu i planowaniu imprez firmowych, urodzin, wesel itp. wg. harmonogramu pracy hotelu.
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2019-01-25 - Mielec (podkarpackie)
usługi sekretarskie, kontakt z klientem, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Drezdenko (lubuskie)
wyksz. zawodowe,mile widziane doświadczenie
Vinational Edward Tomalak - 2019-08-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
prowadzenie zajęć z zakresu komunikacji interpersonalnej, wyznaczanie celów życiowych, technik negocjacji i organizacji czasu, aktywneposzukiwanie pracy
SPÓŁDZIELNIA PRACY "OŚWIATA" W RZESZOWIE - 2017-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2015-12-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie zestawów obiadowych, wydawanie zamówionych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Jarosław (podkarpackie)
wstępna obróbka produktów,przygotowywanie posiłków według receptury, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych
FUNDACJA IN CORPORE - 2019-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie: 1 rok, samodzielność; umowa zlecenie; kafelkowanie na terenie Gliwic
BEN-BUD MATEUSZ WALKOWICZ - 2017-01-04 - Gliwice (śląskie)
Obsługa klienta w sklepie spożywczo - przemysłowym, obsługa kasy fiskalnej.
Malinowska Gabriela MALINKA - 2017-01-26 - Rogów (śląskie)
przygotowywanie posłlków
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Żuromin (mazowieckie)
Wstępna obróbka warzyw i owoców. Sporządzanie surówek, sałat, dań jarskich, dań mięsnych, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
PRZYUCZENIE DO ZAWODU KUCHARZ , PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU , PRACOWNIK MŁODOCIANY
kontakt przez OHP - 2019-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński - 2016-11-04 - Wejherowo (pomorskie)
W/g stanowiska pracy.
Stanica Wodna KIETLICE n/Mamrami - 2017-04-12 - Kietlice (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
szalowanie systemowe, betonowanie
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE BUDSYSTEM Sp. z o.o. - 2017-10-16 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
Zespół Szkół Centrum Kształecenia Rolniczego im. Osadników Wojskowych - 2019-05-22 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)