KUCHARZ Wejherowo oferta pracy Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Wejherowo (pomorskie)
Pracodawca: Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 7, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wejherowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wejherowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Necla 8/L3, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, kontakt z pracodawcą osobisty po uprzednim kontakcie telefonicznym w godzinach 11-22.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 11-22
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
Ulica pracodawcy: Necla
Numer budynku pracodawcy: 8/L3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, napoi zimnych i gorących, obsługa klienta, mile widziany rok doświadczenia
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Elżbieta Frączek "Smaczny Kąsek" - 2018-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Łódź (łódzkie)
praca w Restauracji Venessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-08-05 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej po nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zabrze (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, napoi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie tradycyjnych dań oraz wypiekanie pizzy
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Przystanek Patrzałkowie s.c - 2016-04-01 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie potraw w odpowiednich kalorycznościach (śniadania, obiady, podwieczorki)
LYFE Justyna Danielewicz - 2016-05-05 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe CHT Tadeusz Chmiel - 2016-07-05 - Wieliczka (małopolskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodie z jadłospisem dla dzieci od 3 do 6 lat, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie przepisów bhp, praca w godz. 6:30-14:30.Dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
Przedszkole Publiczne nr 14 - 2018-01-02 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-06-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)
Zamawiane produktów, produkcja wyrobów, organizacja pracy w pracowni.Praca w Wilamowiacach.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wilamowice (śląskie)
obsługa imprez, praca w weekendy
TABOR TOMASZ - 2016-09-21 - Żory (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw kuchni ukraińskiej,rosyjskiej i tatarskiej.
Firma Handlowo-Usługowa "Sami Swoi" Robert Mruk - 2017-06-07 - Oława (dolnośląskie)
Serwis i instalacja urządzeń gazowych, naprawy praca na terenie powiatu pilskiego i okolicznych. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
METAN KASPEREK SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-19 - Piła (wielkopolskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
rozwożenie towarów
Bardusch Polska Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem, wykształcenie średni/zawodowe, uprawnienia na wózki widłowe
Sprzedaż Materiałów Budowlanych Andrzej Jędrzejuk - 2017-05-18 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz zarządzanie magazynem
A.E.T. sp. z o.o. - 2017-12-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, lunchy oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Dokonywanie wstępnej obróbki wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie żywności: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania Przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej Sporządzanie potraw i napojów:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- Zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowaniaUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorzałe (pomorskie)