KUCHARZ Brodnica oferta pracy ALTEGRADIUS Artur Pesta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-07-04
Lokalizacja: Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ALTEGRADIUS Artur Pesta
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Du偶y Rynek 34, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Brodnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brodnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Brodnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.07.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagane min. 6 miesi臋cy do艣wiadczenia (z praktykami) jako kucharz; brak wymaga艅 co do wykszta艂cenia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: ALTEGRADIUS Artur Pesta
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brodnicy
Adres pracodawcy:
Du偶y Rynek 34, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + ew. skierowanie z PUP
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: brodnicki
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brodnica
Ulica pracodawcy: Du偶y Rynek
Numer budynku pracodawcy: 34
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Wynajem i zarz膮dzanie nieruchomo艣ciami w艂asnymi lub dzier偶awionymi
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brodnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w, pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w O艂awie - 2018-08-23 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Sma偶enie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie da艅 , sprz膮tanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 z karty (a'la carte) i innych da艅 w ramach us艂ug i imprez okoliczno艣ciowych, utrzymywanie standard贸w, umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, utrzymanie miejsca pracy w idealnym porz膮dku.
CHARDONNAY BISTRO Z WINOTEK膭 MARZENA MOCH - 2016-11-28 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Katarzyna Karwowska - 2016-10-18 - 艁om偶a (podlaskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
Wspomaganie nauczyciela w prowadzeniu zaj臋膰 i organizacji zabaw dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
j/w
CEON Sp. z o.o. - 2016-06-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, dr贸b, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa na czas okreslony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami. Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w.Odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ichwydawania. Odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarnohigieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniemjad艂ospis贸w i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w. Przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-03-24 - Krzy偶ewo (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 zgodnie z zam贸wieniem z艂o偶onym przez kelnera
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z R脫呕NYCH REGION脫W 艢WIATA, SZCZEG脫LNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ. PRACA FIZYCZNA, WYMAGAJ膭CA SI艁Y ZAR脫WNO FIZYCZNEJ JAK I PSYCHICZNEJ, DU呕EJ ODPORNO艢CI NA STRES. PRACA POD PRESJ膭 CZASU.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta , wyk艂adanie towaru , praca na kasie fiskalnej, ewentualnie w przypadku os贸b zainteresowanych praca na stoisku mi臋snym/piekarniczym.Poszukujemy :1/2 etatu - pracownik do drobnych prac konserwatorskich3/4 etatu - sprzedawca na dzia艂a Owoce Warzywa3/4 etatu - kasjer/ sprzedawca3/4 etatu - sprzedawca w dziale artyku艂贸w 艣wie偶ych3/4 etatu - pracownik porz膮dkowy (utrzymanie czysto艣ci)3/4 etatu --> 1950 z艂 brutto1/2 etatu --> 1350 z艂 brutto
Kaufland Polska Markety Sp Zoo - 2018-04-30 - Tczew (pomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2019-01-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
kuchnia 艣l膮ska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-10-10 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Trzebinia (ma艂opolskie)
przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie wydawki lunchowej, obs艂uga klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12 h co drugi dzie艅 lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-20 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Zielona G贸ra (lubuskie)
wed艂ug stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Us艂ugi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pogwizd贸w (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przew贸z 偶ywno艣ci na trasie Sucha - Mak贸w Podhala艅ski
ZESP脫艁 OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2016-11-24 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE ZE STANDARDAMI, DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W KUCHNI, MO呕LIWO艢膯 WDRA呕ANIA I REALIZACJI W艁ASNYCH POMYS艁脫W. Wst臋pne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia z wynagrodzeniem 13,70/h/brutto - docelowo umowa o prac臋 (na okres pr贸bny, czas okre艣lony) z wynagrodzeniem 3500 z艂 / mc - op艂acane stawk膮 godzinow膮.
Wiktor Nowakowski - 2018-04-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-09-26 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- zapoznanie z zasadami GMP/GHP zak艂adu gastronomicznego,- zapoznanie z organizacj膮 zak艂adu gastronomicznego (specyfik膮, produkcj膮, ofert膮 handlow膮),- przygotowywanie ciasta nale艣nikowego,- przygotowywanie sk艂adnik贸w (farszy, dodatk贸w, sos贸w),- zapoznanie z obs艂ug膮 sprz臋t贸w w lokalu (nale艣nikark膮, wyciskark膮, szatkownic膮, ekspresem do kawy, gofrownic膮),- przysposobienie w produkcji produktu finalnego tj. nale艣nik贸w.
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-03-30 - Racib贸rz (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w dla niemowl膮t i dzieci zgodnie z PN na podstawie jad艂ospis贸w- robienie zakup贸w- dbanie o czysto艣膰 kuchni, jadalni, zaplecza kuchennego- podawanie posi艂k贸w, karmienie dzieci
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Namys艂贸w (opolskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, podawanie da艅, pomoc przy obr贸bce wst臋pnej na kuchni, dbanie o czysto艣膰 lokalu
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2017-03-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2018-02-26 - W臋drzyn (lubuskie)