KUCHARZ Bieruń oferta pracy HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, dbałość o czystość i porządek pracy
Data publikacji: 2018-11-06
Lokalizacja: Bieruń (śląskie)
Pracodawca: HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wawelska 4, 43-155 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań, dbałość o czystość i porządek pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bieruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieruńsko-lędziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bieruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe na powyższym stanowisku, gotowość do pracy w systemie zmianowym, książeczka sanepidowska, umiejętność organizacji pracy własnej. Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas nieokreślony, praca w godzinach od 10:00 do 22:00 - do uzgodnienia z pracodawcą.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Wawelska 4, 43-155 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bieruńsko-lędziński
Gmina pracodawcy: Bieruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bieruń
Ulica pracodawcy: Wawelska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Legionowo (mazowieckie)
- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kościerzyna (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu.
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Murów (opolskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2018-02-19 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Szlifowanie elementów lakierowanych na automacie szlifierskim.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Łódź (łódzkie)
dostarczanie przesyłek klientom
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Zielona Góra (lubuskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonych, inne. Praca na 2 zmiany
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn iurządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-10-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
kuchnia polska, imprezy okolicznościowe
"AKCES" Ośrodek Szkolenia Zawodowego Kierowców Andrzej Sural - 2016-01-12 - Białystok (podlaskie)
pomoc przy obsłudze traka,odbiór elementów drzewnych po obsłudze na traku
Zakład Przemysłu Drzewnego DREW-POL Marcin Jarguz - 2016-10-05 - Piława Górna (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH.DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2016-01-19 - Pawłowiczki (opolskie)
Planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków wg jadłospisów, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, stosowanie norm i zasad zawartych w przedszkolnych księgach HCCP
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Głogów (dolnośląskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej, wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, inne prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie dań, deserów wg kuchni serbskiej,- przygotowanie potraw dla kuchni serbskiej (dania regionalne).
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2017-08-30 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przyrzadzanie posiłków, znajomość kuchni polskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYJMOWANIE ZLECŃ SERISOWYCHOD KLIENTA, NAPRAWA SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO, OBSŁUGA PROGRAMÓW MAGAZYNOWYCH
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie całodziennych posiłków
JAMA s.c. J.M Gotlibowscy - 2016-12-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w hotelu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Witaszyce (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, kebab, obsługa pieca itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Świętochłowice (śląskie)
Przewóz materiałów budowlanych
Handel Usługi Produkcja Witan Czesław - 2018-02-02 - Pęclin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZYŃSKI - 2016-04-13 - Krobica (dolnośląskie)