KUCHARZ Białka oferta pracy Sabina Kozina Zakład Usług Cateringowych " Domowe Przysmaki"

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywaniu posiłków.
Data publikacji: 2020-05-28
Lokalizacja: Białka (małopolskie)
Pracodawca: Sabina Kozina Zakład Usług Cateringowych " Domowe Przysmaki"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-220 Białka 613, powiat: suski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywaniu posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: suski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1215
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Maków Podhalański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie mile widziane.
Nazwa pracodawcy:
Sabina Kozina Zakład Usług Cateringowych " Domowe Przysmaki"
danePracodawcy_nip: 5521123742
danePracodawcy_regon: 356893953
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Adres pracodawcy:
34-220 Białka 613, powiat: suski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: suski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1215
Gmina pracodawcy: Maków Podhalański
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Białka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0059967
Numer budynku pracodawcy: 613
Profil działalności pracodawcy: Zakład Usług Cateringowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.05.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d16eda0a3d15635f4187f4cf5562cdc2
Podobne oferty pracy
praca w kuchniprzygotowywanie posiłków
STOWARZYSZENIE POMOCY BLIŹNIEMU IM. BRATA KRYSTYNA W GORZOWIE WIELKOPOLSKIM - 2020-06-15 - Długie (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-12-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Planowanie posiłków dla dzieci, sporządzenie listy zamówień, pobieranie towaru z magazynu, robienie zestawień, przestrzeganie BHP, PPOŻ, HACCP, utrzymanie czystości w kuchni.
PRZEDSZKOLE NR 227 "WESOŁE NUTKI" - 2019-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
Realizacja opieki pielęgniarskiej
Zespół Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2018-10-30 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2017-02-17 - Racot (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo wielobranżowe Jard Jarosław Dziemian - 2016-10-26 - Białystok (podlaskie)
Zgodny ze stanowiskiem; dwie zmiany (10-22); kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (11-15) oraz e-mailowy.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-03-08 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Poznanie i nauka przygotowywania potraw, napojów oraz wyrobów garmażeryjnych, nauka i fachowa obsługa sprzętu używanego do sporzadzania potraw, pieczenie ciast. Staż w godz. 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Płock (mazowieckie)
usługi krawieckie (obrusy itp.)
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
praca w małej gastronomii, przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Orzesze (śląskie)
Kucharz
GASTROPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Włodawa (lubelskie)
Zgodne ze stanowiskiem.
Restauracja "Bistro nad Radunią" Kategoria I - 2017-02-06 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
sporządzanie dań wg menu aktualnie obowiązującego w lokalu (restauracja KPS Indian Cuisine)
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
VPD SP ZO.O. - 2019-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie, pieczenie
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SC PIEKARNIA K-K - 2016-07-11 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
WYDAWANIE POSIŁKÓW Z KARTY
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2018-04-25 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Niepubliczne Przedszkole i Żłobek "Słoneczko"Wioleta Kotowska - 2018-10-09 - Wschowa (lubuskie)
obsługa klienta w sklepie spożywczym
SKLEP SPOŻYWCZO-MIĘSNY "REMAKS" - 2018-06-11 - Lubin (dolnośląskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJPRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOPRACA W GODZINACH: 07:00-22:00
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
wykonywanie masaży azjatyckich służących do podniesienia kondycji fizycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłkówII zmiany
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie pizzy, sałatek, sosów
P.H.U. "AMIGO" Marian Mietełka - 2017-07-31 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Dworze Biesiadnym
ADAM POL BEDNAREK KRYSTYNA - 2020-05-18 - Rojewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań.
SALAHDINE Belkhir Ahmida - 2016-07-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)