KIEROWNIK LOKALU GASTRONOMICZNEGO. Gdańsk oferta pracy SEMPRE Pizza Sp. z o.o. Spółka Komandytowa

Stanowisko: KIEROWNIK LOKALU GASTRONOMICZNEGO.
Wynagrodzenie: 2 057,97 - 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Codzienne zarządzanie restauracją, otwieranie i zamykanie lokalu, podliczanie stanu kasy pod koniec dnia, sporządzanie raportów kasowych, prowadzenie statystyk, tworzenie zestawów kosztów i przychodów oraz zużycia materiałówi produktów, opracowanie propozycji i aktualizacji menu, nadzorowanie przygotowanych potraw, kontrolowanie ustalonego z pracodawcą standardu jakości potraw, szkolenie pracowników w zakresie szkolenia wstępnego z zakresu BHP i przepisów p.poż, przeprowadzanie rekrutacji i selekcji nowych pracowników, rzetelne i efektywne wykonywanie pracy, realizowanie budżetów i zwiększenie sprzedaży usług gastronomicznych w lokalu jak i po za nim, zapewnienie wysokiego poziomu obsługi klienta, dbałość o utrzymanie restauracji w czystości, przestrzeganie ustalonego w zakładzie pracy porządku.
Data publikacji: 2016-10-10
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: SEMPRE Pizza Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Targ Rybny 11/U1, 80-838 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Codzienne zarządzanie restauracją, otwieranie i zamykanie lokalu, podliczanie stanu kasy pod koniec dnia, sporządzanie raportów kasowych, prowadzenie statystyk, tworzenie zestawów kosztów i przychodów oraz zużycia materiałówi produktów, opracowanie propozycji i aktualizacji menu, nadzorowanie przygotowanych potraw, kontrolowanie ustalonego z pracodawcą standardu jakości potraw, szkolenie pracowników w zakresie szkolenia wstępnego z zakresu BHP i przepisów p.poż, przeprowadzanie rekrutacji i selekcji nowych pracowników, rzetelne i efektywne wykonywanie pracy, realizowanie budżetów i zwiększenie sprzedaży usług gastronomicznych w lokalu jak i po za nim, zapewnienie wysokiego poziomu obsługi klienta, dbałość o utrzymanie restauracji w czystości, przestrzeganie ustalonego w zakładzie pracy porządku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 057,97 - 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KIEROWNIK LOKALU GASTRONOMICZNEGO.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 057,97 - 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.10.2016
Data zakończenia pracy: 19.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat), ekonomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie wyższe ekonomiczne, minimum rok doświadczenia, orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność zarządzania zespołem, komunikatywna znajomość języka angielskiego. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt osobisty: ul.Targ Rybny 11 lok.U1 lub telefoniczny: 507 026 786
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SEMPRE Pizza Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Targ Rybny 11/U1, 80-838 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Targ Rybny
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik lokalu gastronomicznego
Data dodania oferty pracy: 11.10.2016
Oferta pracy ważna do: 18.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kierownik zakładu
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Andrzej Namysło - 2018-06-14 - Końskie (świętokrzyskie)
wg stanowiska
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Lubiążu - 2017-07-03 - Lubiąż (dolnośląskie)
obsługa klientów przez telefon odpowiadając na pytania dot. oferty, promocji i rozliczeń. Wprowadzanie do systemu danych, zamówień i zleceń
kontakt przez OHP - 2017-05-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
montaż urządzeń elektromechanicznych, lutowanie, przygotowywanie okablowania, skręcanie detali
kontakt przez OHP - 2018-01-15 - Katowice (śląskie)
Zapewnienie funkcjonowania marketu, zarządzanie towarem, delegowanie pracy podległego personelu, aktywna praca na sali sprzedaży, prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy.
DINO POLSKA SA - 2015-12-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Sporządzanie raportów sklepowych oraz całkowitej dokumentacji sklepowej; dbałość o przestrzeganie proceduri standardów obowiązujacych wewnątrz firmy; monitorowanie stanu zapasów i realizacja planów sprzedażowych; obsługa klientów przy kasie fiskalnej lub na stoisku handlowym; przyjmowanie i metkowanie towaru; dbanie o estetykę miejsca sprzedaży; dbanie o odpowiednią ekspozycję asortymentu sprzedaży.
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Zdzieszowice - 2017-07-18 - Jasiona (opolskie)
Prowadzenie wszelkich prac ogrodniczych, doradztwo w doborze roślin, dobór roślin i ich nasadzenia, pielęgnacja terenów zielonych, inne prace mające na celu prawidłowe utrzymanie terenów zielonych. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
SZCZĘŚNIAK POJAZDY SPECJALNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Prowadzenie marketu wg. standardów firmy, zarządzanie zespołem, tworzenie zamówień.
Dino Polska S.A. - 2016-06-29 - Przyprostynia (wielkopolskie)
prowadzenie robót budowlanych, dokumentacja
FHUB Martica Martyna Apcewicz - 2017-09-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kierowanie pracą podległych osób na rozbiórce, zakup surowców
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO E. M. K. SMOLAREK SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-13 - Milicz (dolnośląskie)
do przyuczenia
"HAL-GEN" E. I S. PACEWICZ; H. P. I P. ZEMBROWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-07 - Supraśl (podlaskie)
W/g zawodu.
About You. PL Sp. z o. o. - 2017-08-22 - Kielce (świętokrzyskie)
-układanie sztucznych kwiatów,-robienie wieńcy, bukietów, wiązanek,-obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Gdów (małopolskie)
Nadzór nad pracą w restauracji, obsługa ruchu turystycznego trójmiasta, organizowanie eventów turystycznych targi (udział w targach turystycznych)
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA WROCŁAW - 2016-04-19 - Jastrzębie (opolskie)
Prowadzenie i nadzór nad robotami elektrycznymi wykonywanymi na budowach wraz z przygotowaniem i rozliczaniem kosztorysów ofertowych i powykonawczych w uzgodnieniu z Inwestorem i Generalnym Wykonawcą.
PIOTR MOROŃSKI P.M. ELEKTRO-MAX - 2015-11-30 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie harmonogramu prac i kontrola powierzonych prac, kontakt z klientami
Konserwacja Terenów Zielonych Zakład Usługowy Jacek Wieczorek - 2016-01-25 - Bytom (śląskie)
- TRANSPORT TOWARU SPOŻYWCZEGO
Asisco Sp. z o.o. - 2017-09-26 - Gdynia (pomorskie)
transport na terenie kraju i UE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Bytom (śląskie)
kierowanie pracami budowlanymi
Janusz Benisz "BEN BUD" - 2018-02-28 - Żory (śląskie)
Nadzór i planowanie budów.
Zakład Budownictwa Sanitarnego "SANBUD" s. c Antoni Żelechowski Kamil Żelechowski - 2017-12-22 - Łomża (podlaskie)
OBSŁUGA KLIENTA, DBANIE O WYGLĄD, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH LUB GOTOWOŚĆ DO JEJ WYROBIENIA, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GIEŁDA PRACY 18.08.2016R. GODZ. 11 S. 278 + CV
STOKROTKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
staż w sklepach MILA w Inowrocławiu
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Zlecanie i kontrola wykonania prac porządkowych, prac związanych z wywozem nieczystości i tym podobnych.
Przedsiębiorstwo Usługowe CLEAN-BUD S.J. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
praca
BLUXCOSMETICS SP. Z.O.O - 2017-11-21 - Trzciana (podkarpackie)
Przygtowywanie jelit zwierząt do produkcji wędlin.
Respekt Plus Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Witaszyce (wielkopolskie)
Planowanie produkcji, nadzór nad prawidłowym przebiegiem produkcji, rozliczanie produkcji (dzienny, miesieczny), prowadzenie gospodarki surowcowej, planowanie i nadzór nad ekspedycja wyrobów gotowych do odbioru, obsługa programu komputerowego w zakresie planowania i rozliczania produkcji. Prowadzenie polityki kadrowej, planowanie czasu pracy podległych pracowników, stały nadzór nad jakością produkowanych wyrobów.
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "POMOC" W PUŁAWACH - 2016-04-04 - Puławy (lubelskie)
poszukiwanie nowych kontaktów handlowych, głównie na terenie Libii, monitorowanie rynku, pilotowanie dostaw do klientów, współpraca z klientami
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zarządzanie zespołem odpowiedzialnym za planowanie części zamiennych oraz dóbr konsumpcyjnych; Zarządzanie zespołem analityków biznesowych odpowiedzialnych za wsparcie planowania, przechowywania i transportu; Zarządzanie procesem dostawczym i obsługą klienta; Planowanie redukcji kosztów oraz optymalizacji struktur sieciowych; Tworzenie aktywności służących zwiększeniu zaangażowania pracowników; Coatching pracowników zespołu
"ELECTROLUX POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Oława (dolnośląskie)
Porządki na oddziale.
DGP CLEAN PARTNER SP Z O.O - 2017-01-04 - Legnica (dolnośląskie)