SZEF KUCHNI Ostrzyce oferta pracy ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA

Stanowisko: SZEF KUCHNI

Wynagrodzenie: 2 000 - 4 000 PLN

Zakres obowiązków: Organizacja i nadzór pracy podległego personelu. Planowanie produkcji i ustalanie asortymentu, sporządzanie zapotrzebowania.

Data publikacji: 2016-11-03

Lokalizacja: Ostrzyce (pomorskie)

Pracodawca: ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
JAŁOWCOWA 3, 83-311 Ostrzyce, powiat: kartuski, woj: pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Organizacja i nadzór pracy podległego personelu. Planowanie produkcji i ustalanie asortymentu, sporządzanie zapotrzebowania.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: inna

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 4 000 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrzyce

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Somonino

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 4 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2016

Data zakończenia pracy: 02.02.2017

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka do celów sanit. epidem.

Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
wymagane doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)

Nazwa pracodawcy: ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach

Adres pracodawcy:
Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: pomorskie

Powiat pracodawcy: kartuski

Gmina pracodawcy: Kartuzy

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Kartuzy

Ulica pracodawcy: Mściwoja II

Numer budynku pracodawcy: 4

Nazwisko osoby zgłaszającej: Bernard Niedziółka

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)

Data dodania oferty pracy: 04.11.2016

Oferta pracy ważna do: 02.12.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

SZEF KUCHNI LUB KUCHARZ - od 3 000 PLN

wykształcenie mile widziane w zawodzie, doświadczenie min. kilkuletnie
OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI - 2017-03-22 - Krotoszyn (wielkopolskie)

POMOCNIK WULKANIZATORA - do 1 850 PLN

wymiana ogumienia w samochodach, naprawa ogumienia w kołach, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Chorzów (śląskie)

PRACOWNIK BIUROWY - 1 850 - 3 500 PLN

Digitalizacja dokumentów, obsługa mail room, obsługa workflow, indeksacja. Wymagania: wykształcenie pomaturalne/policealne, umiejętność pracy w skupieniu, dokładność, samodzielność, dbanie o szczegóły, znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, mile widziany status studenta.
SCAN CENTRE - 2016-12-09 - Wejherowo (pomorskie)

POMOCNICZY ROBOTNIK BUDOWLANY - od 1 000 PLN

WYRABIANIE ZAPRAW, DONOSZENIE ZAPRAW ORAZ INNYCH MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, PILNOWANIE PORZĄDKU NA PLACU BUDOWY
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Ewcin (łódzkie)

SZEF KUCHNI - 2 000 - 2 300 PLN

Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, kontakt z dostawcami i składanie zamówień.
Finance & Property Management - 2016-06-14 - Skorochów (opolskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ I ARABSKIEJ - od 1 850 PLN

samodzielne prowadzenie kuchni, sporządzanie posiłków wg receptur tureckich i arabskich. Kontakt z dostawcami z obszaru Turcji, Arabii i Niemiec w celu pozyskania przypraw oraz asortymentu do w/w potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)

POMOCNICZY ROBOTNIK DROGOWY - od 2 000 PLN

układani kostki brukowej
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Prostki (warmińsko-mazurskie)

SZEF KUCHNI - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków w przedszkolu, gotowanie, wydawanie posiłków, współpraca z intendentem.
Przedszkole Gminne Kraina Marzeń w Jerzmanowej - 2016-06-06 - Jerzmanowa (dolnośląskie)

NAUCZYCIEL GEOGRAFII - od 254,8 PLN

Praca dydaktyczno-wychowawcza z dziećmi.
Szkoła Podstawowa w Kuleszach - 2017-08-18 - Kulesze (podlaskie)

PRACOWNIK PRODUKCJI 1/2 ETATU - od 11,6 PLN

Praca na produkcji w branży samochodowej.
Trenkwalder Patron Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2016-03-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)

ROBOTNIK DROGOWY - 11,6 - 12 PLN

praca przy budowie dróg
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

ELEKTROMECHANIK - AUTOMATYK - od 3 500 PLN

Utrzymanie w ruchu linii sortowniczej odpadów oraz obiektu sortowni pod kątem elektrycznym, elektronicznym, mechanicznym i hydrauliki siłowej, nadzór nad prawidłową pracą układów zasilania, automatyki i sterowania pracą linii sortowniczej oraz obiektu sortowni, przeglądy, konserwacja i naprawy pod kątem elektromechanicznym i elektronicznym urządzeń i maszyn linii sortowniczej i obsługujących linię, wykonywanie prac modernizacyjnych istniejących instalacji. Wymagania: wykształcenie średnie techniczne - elektrotechnika, automatyka, min. 3 lata doświadczenia w zawodzie, uprawnienia elektryczne SEP "E" do 1 kV, znajomość budowy i działania podstawowych urządzeń elektrotechnicznych i instalacji elektrycznych, umiejętności w zakresie diagnostyki, naprawy sprzętu elektrotechnicznego, znajomość budowy, funkcjonowania i obsługi napędów elektrycznych oraz układów automatyki i sterowania z wykorzystaniem sterowników PLC, umiejętność czytania i analizowania schematów elektrycznych, umiejętność projektowania i budowania instalacji elektrycznych i układów automatyki, rysowania schematów, znajomość zagadnień z zakresu mechaniki maszyn, hydrauliki siłowej, pneumatyki.
"EKO DOLINA" sp.z.o.o - 2017-02-06 - Łężyce (pomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SPRZEDAŻY - od 1 930 PLN

aktywne pozyskiwanie klientów biznesowych, odpowiedzialność za realizowanie budżetu sprzedaży, przygotowanie kalkulacji, opracowywanie ofert, prowadzenie negocjacji handlowych, budowanie pozytywnej relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami
ATC S.C. - 2016-02-03 - Poznań (wielkopolskie)

TYNKARZ - od 3 000 PLN

wykonywanie tynków maszynowych,wykształcenie bez znaczenia,doświadczenie w zawodzie,prawo jazdy kat. B - mile widziane
KEWAŁS - BUD Sławomir Tomczak - 2016-08-09 - Wtórek (wielkopolskie)

SZEF KUCHNI A LA CARTE - od 16 EUR

Przygotowywanie potraw, dbanie o jakość wydawanych potraw. Wymagania pracodawcy:- wykształcenie w zawodzie kucharza,- wymagane min. 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni w restauracjach a la carte,- komunikatywna znajomość języka angielskiego,- poszukiwany jest utalentowany, pełen pasji i doświadczenia szef kuchni a la carte,- odpowiedzialność za jakość wszystkich wydawanych posiłków,- pozytywne nastawienie,- umiejętność pracy z zespołem,- zdolność do szybkiej, niezależnej i systematycznej pracy, również pod presją czasu,- wiedza z zakresu gospodarowania towarami.Restauracja posiada na stałe 3 kucharzy a la carte oraz 2-3 w sezonie letnim. Pracodawca oferuje przyjemne środowisko pracy, dobre wynagrodzenie oraz możliwości dalszej współpracy.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-05-25 - Norwegia (Norwegia)

ŚLUSARZ/POMOCNIK ŚLUSARZA - od 2 000 PLN

Obowiązki związane z wykonywanym zawodem.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWO - HANDLOWY "MONTER" WITOLD ĆWIEK - 2017-11-14 - Rybno (warmińsko-mazurskie)

SZLIFIERZ-POLERNIK - od 2 000 PLN

w/g potrzeb
PPHU Paweł Maciejec - 2017-08-21 - Kielce (świętokrzyskie)

SZEF KUCHNI - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków dla 200 dzieci. Śniadania obiady, podwieczorki. Zgodnie z normami żywieniowymi. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisu, realizacji zakupów. Pobieranie produktów z magazynu, prowadzenie magazynku podręcznego. Przestrzeganie prawidłowego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem. Dbanie o czystość i zachowanie zasad bezpieczeństwa w tym przepisów BHPKONTAKT OSOBISTY. Dokumenty (list motywacyjny + cv + podanie o przyjęcie) należy składać w sekretariacie szkoły w zamkniętej kopercie z dopiskiem Nabór na stanowisko szefa kuchni w terminie do 29.07.2016 dokumenty muszą być opatrzone klauzula zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r o ochronie danych osobowych.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 13 - 2016-06-07 - Wrocław (dolnośląskie)

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY DS. KLIENTÓW WIETNAMSKIMCH - od 1 100 PLN

sprzedaż towarów odbiorcom wietnamskim, kontakt z dostawcami zagranicznymi, promocja firmy, wykonywanie zleceń przełożonego
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

SZEF KUCHNI - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarów, przyjmowanie i kontrola zgodnie z zapotrzebowaniem, dbanie o wysoką jakość dań i potraw.
"GAMA" ZAKŁAD HANDLOWY Michał Pinis Bielsko-Biała - 2016-01-25 - Bielsko-Biała (śląskie)

SEKRETARKA - 997,4 PLN

obsługa sekretariatu, składanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Świdnik (małopolskie)

OPERATOR SUWNICY - od 2 000 PLN

odbiór blach z produkcji, załadunek blach na wagony oraz załadunek samochodowy, prace remontowe.
"GI GROUP" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-21 - Częstochowa (śląskie)

SZEF KUCHNI - od 3 500 PLN

Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w restauracji hotelu oraz usług bankietowychOrganizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działuPrzygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami hoteluOpracowywanie receptur dań oraz sporządzanie ich kalkulacji cenowejKontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałowąOdpowiedzialność za food cost restauracjiZarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarówWynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej, uzależnione od posiadanych umiejętności; praca w godz. 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16
Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty - 2016-05-11 - Strzelinko (pomorskie)

PRACOWNIK OBSŁUGI KLIENTA - od 925 PLN

Zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę•Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakośćDbanie o pozytywny wizerunek restauracji KFC,Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracyWspółpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-04 - Libertów (małopolskie)

PRACOWNIK SOCJALNY - od 3 000 PLN

zapewnienie mieszkańcom DPS usług w zakresie zaspokojenia potrzeb socjalno-bytowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LISÓWKACH - 2018-03-28 - Lisówki (wielkopolskie)