POMOC KUCHENNA - ZMYWAK/OBIERANIE I OBRÓBKA WARZYW Bytom oferta pracy BRANDPOINT BARTOSZ MEJER

Stanowisko: POMOC KUCHENNA - ZMYWAK/OBIERANIE I OBRÓBKA WARZYW
Wynagrodzenie: od 12,74 PLN
Zakres obowiązków: prace pomocnicze w restauracji, zmywanie naczyń, obieranie i obróbka warzyw
Data publikacji: 2019-01-18
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: BRANDPOINT BARTOSZ MEJER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prace pomocnicze w restauracji, zmywanie naczyń, obieranie i obróbka warzyw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12,74 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzienie ze stawką godzinową (od 12,74zł. brutto, tj. 10zł. netto/h) uzależnioną od ilości godzin przepracowanych w danym miesiącu; praca na 3/4 etatu na 2 zmiany w godzinach: 08:00-16:00; 13:00-21:00 (również w weekendy) - praca wg. grafiku
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska:
POMOC KUCHENNA - ZMYWAK/OBIERANIE I OBRÓBKA WARZYW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12,74 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 18.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Zmywacz naczyń (wymagany staż - lata: 1)
Wymagany zawody dla kandydatów: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność obierania i obróbki warzyw (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
penergiczność, wymagana książeczka sanepidowska (może być nieaktualna)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: BRANDPOINT BARTOSZ MEJER
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Plac Akademicki, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Plac Akademicki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 18.01.2019
Oferta pracy ważna do: 18.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku pomoc kuchenna. Wymiar czasu - 1/2 etatu. Praca na czas określony do 30.06.2018 r.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Szemudzie - 2017-11-10 - Szemud (pomorskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców, obróbka wstępna surowców, czyszczenie sprzętu kuchennego i wyposażenia kuchni oraz podłog, zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, dorażna pomoc szefowi kuchni i kelnerom, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych i bhp, p-poż. obsługa urządzeń będących na wyposażeniu kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
POMOC KUCHARZOWI PROWADZĄCEMU W PRZYGOTOWYWANIU POTRAW Z MENU RESTAURACJI, OBIERANIE I KROJENIE WARZYW, FILETOWANIE RYB;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ROSYJSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA JAKO POMOCNIK KUCHARZA RESTAURACYJNEGO
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Barczewo (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie czystości na obiekcie wielkopowierzchniowym. Wymagania: książeczka sanepidowska, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
ASPEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-14 - Rumia (pomorskie)
Pomoc w kuchni, przygotowywanie półproduktów, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń (zmywarka). Docelowo umowa na czas nieokreślony.Miejsce pracy: kantyna pracownicza na terenie Amazon, Bielany Wrocławskie.Kontakt z pracodawcą: 508 971 148, praca (at) compass-group.pl Sala G
Compass Group Poland Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Montaż urządzeń obsługujących linie produkcyjne, dokonywanie ustawień, przeglądów serwisowych oraz napraw urządzeń, szkolenie pracowników produkcji z zakresu pracy na urządzeniach dostarczanych klientom. Sporządzanie dokumentacji technicznej, delegacje do klientów, współpraca z działem sprzedaży.Miejsce pracy: teren kraju (delegacje). Początkowo na okres próbny, docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - e-mail: magdalena.sieniuc (at) ahs-polska.pl, info (at) ahs-polska.pl lub telefoniczny 71 350 30 84.
AHS Polska Sp. z o.o. - 2018-09-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni. Zmywanie naczyń. Umiejętność przygotowania produktów do sushi.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
smażenie, panierowanie, marynowanie kurczaka
AMREST SP. Z O.O. - 2016-11-26 - Poznań (wielkopolskie)
prace pomocnicze w kuchni
ADAX Zakład Produkcyjno-Handlowy, Zakład Pracy Chronionej - 2017-07-13 - Brody (świętokrzyskie)
pomoc w kuchni przy przygotowywaniu posiłków, sprzątanie po wykonanej pracy, rozdawanie posiłków na salach, sprzątanie i mycie w zmywarce przemysłowej. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15.
FAM GROUP Sp. z o. o. Niepubliczne Muzyczne Przedszkole Słoneczko - 2016-11-28 - Pruszków (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie stanowiska pracy, podanie klientowi zamówienia
2 w 1 Cafe Benz Ewa Sowińska - 2016-04-29 - Końskie (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań, wstępna obróbka produktów spożywczych, utrzymanie porządku na miejscu pracy.
BAR SMACZEK Maria Konkel - 2016-08-03 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddział ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, inne prace kuchenne, praca w ruchu ciągłym
Elektro-Dor Turystyka SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-02 - Opole (opolskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, Obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie,czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, porcjowanie i wydawanie posiłków,mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek, doraźnezastępowanie kucharki w przypadku jej nieobecności, pomoc w zaopatrywaniu szkoły w artykuły spożywcze i sprzętystanowiące wyposażenie kuchni, sprawdzanie i kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów; zakupproduktów, rozwożenie i wydawanie produktów przed i po przetworzeniu, prace transportowe ręczne, chłodny mikroklimatw miejscach przechowywania mięs i nabiału; znajomość języka ukraińskiego.
DA-KAR Anna Kubić - 2016-08-17 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 189 „NA WIERZBNIE” - 2018-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
WG ZAWODU
RESTAURACJA JASKÓŁKA WACŁAW UGRYNOWICZ - 2017-12-07 - Lubsko (lubuskie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu szwedzkiego dla gości Hotelu. Przygotowanie zestawu sałatek i surówek na bufet sałatkowy, obróbka wstępna warzyw i owoców. Dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy. Przygotowanie przekąsek i deserów dla gościa indywidualnego restauracji jak i grup zoorganizowanych.
"NA ROGATCE" S.C. PAWEŁ SŁONCZEWSKI, MARIUSZ POPKO - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków (śniadania, obiady, kolacje).
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
SPÓŁDZIELCZA KASA OSZCZĘDNOŚCIOWO-KREDYTOWA "CENTRUM" - 2017-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
- praca w Rewalu,
STUDIO- PAŁCZYŃSKA GRAŻYNA - 2016-06-07 - Rewal (zachodniopomorskie)
obsługa urządzeń i sprzętu kuchennego, przygotowanie mięs i ryb do obróbki, utrzymanie porządku, krojenie, rozbiór i porcjowanie mięsz, zabezpieczenie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Żuromin (mazowieckie)
magazynowanie towarów-oznaczenie, układanie, kontrola stanów magazynowych, realizacja zamowień-kompletowanie , przyjmowanie i wydanie towarów, wypełnienia niezbędnej dokumentacji magazynowej, prowadzenie magazynu-utrzymanie organizacji i porządku w magazynie, praca przy uzyciu skanera, dbałość za powierzone mienie
Nagel Polska Sp. z o.o. - 2018-03-01 - Komorniki (wielkopolskie)
Obieranie warzyw, zmywanie naczyń. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Dostarczanie posiłków na wyznaczone oddziały, wydawanie pacjentom, odbiór naczyń.
ASPEN PLUS SP. Z.O.O. - 2018-01-03 - Gdańsk (pomorskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW DLA PRACOWNIKÓW ZATRUDNIONYCH W FIRMIE
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)