POMOC KUCHENNA 1/2 ETATU Kudowa-Zdr贸j oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA 1/2 ETATU
Wynagrodzenie: od 1聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: utrzymanie porz膮dku w kuchni, zmywanie naczy艅, czyszczenie sprzetu, przygotowanie warzyw, obieranie, krojenie, wykonywanie potraw zgodnie z poleceniem kucharza
Data publikacji: 2020-02-25
Lokalizacja: Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kudowa-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
utrzymanie porz膮dku w kuchni, zmywanie naczy艅, czyszczenie sprzetu, przygotowanie warzyw, obieranie, krojenie, wykonywanie potraw zgodnie z poleceniem kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA 1/2 ETATU
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kudowa-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k艂odzki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 09.03.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Adres pracodawcy:
marsz. J贸zefa Pi艂sudskiego 14, 57-400 Nowa Ruda, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: k艂odzki
Gmina pracodawcy: Nowa Ruda
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowa Ruda
Ulica pracodawcy: marsz. J贸zefa Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?432c9879801b34e1c11c69eb0112ca02
Podobne oferty pracy
-Zabiegi masa偶u klasycznego, -Zabiegi kosmetyczne na cia艂o,-Uprawnienia fizjoterapeuty,-Kontakt z klientem,
"ARSPATEL" TRADE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-18 - Tczew (pomorskie)
praca przy produkcji opakowa艅. Konieczno艣膰 d藕wigania ci臋偶szych element贸w.
SUPER PAK Sp. z o.o. - 2019-04-03 - Dobczyce (ma艂opolskie)
prawo jazdy kat. B,
PPH Bylicki S艂awomir - 2017-05-04 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji i o艣rodku wypoczynkowym. Praca na dwie zmiany. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania i wy偶ywienia na koszt pracodawcy.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe, Stanis艂aw W臋glarz - 2016-06-02 - Szczawnica (ma艂opolskie)
Przygotowywane potraw zleconych przez szefa kuchni, obsluga i utrzymywanie w czysto艣ci urz膮dze艅 gastronomicznych, zmywanie naczy艅 oraz sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych i magazynowych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowywanie produkt贸w do przygotowanie gotowych da艅.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
prace og贸lne na kuchni, obieranie warzyw, lepienie pierog贸w, umowa zlecenie 3 lata, ilo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 90dyspozycyjno艣膰 5:30-12:00
Grzegorz Ilnicki - 2020-04-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
OBR脫BKA WST臉PNA WARZYW, PORZ膭DKOWANIE STANOWISKA PRACY I CA艁EGO OBIEKTU, LEPIENIE PIEROG脫W
Piero偶karnia Justy艣ki Milena Piech - 2018-01-23 - Przemk贸w (dolno艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Nysa (opolskie)
sta偶 ze 艣rodk贸w unijnych PO WER
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Teodory (艂贸dzkie)
Prace porz膮dkowe w kuchni, pomoc w przygotowywaniu potraw, prace pomocnicze na terenie restauracji.
kontakt przez OHP - 2016-08-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zapoznanie ze specyfik膮 pracy, przygotowanie owoc贸w, warzyw, obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w, wyrob贸w gotowych, mycie naczy艅, czyszczenie sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Gostynin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Warszawa (mazowieckie)
POMOC W KUCHNI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW KUCHNI SYRYJSKIEJ I ORIENTALNEJ W TYM SOSY, WYMAGANIA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W KUCHNI MIN. 2 LATA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI SYRYJSKIEJ I ORIENTALNEJ, PRACA W GODZ. 09.30-17.30 / 17.30-24.30
DAMAS INVEST, CHEKH I WSP脫LNICY SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zmywanie naczy艅, wst臋pna obr贸bka warzyw, drobne prace porz膮dkowe.Praca w dni wolne.
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
ZAKUP PRODUKT脫W, PRZYGOTOWANIE PRODUKT脫W DO OBR脫BKI TERMICZNEJ. OBR脫BKA TERMICZNA, PRZYGOTOWANIE DO WYDANIA KLIENTOWI. PRACE POKREWNE
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, mycie naczy艅
Roman Zbigniew Olejnik HOTEL "WENUS" - 2017-04-04 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
krojenie warzyw, przygotowywanie gast food, utrzymywanie czystosci w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc kuchenna oraz prace zwi膮zane ze sprz膮taniem Restauracji Motlava
WRTAURUS S.C. - 2019-06-13 - Gda艅sk (pomorskie)
Utrzymanie porz膮dku w kuchni oraz pomieszczeniach przynale偶膮cych do kuchni, pomoc kucharza; przygotowanie warzyw, mi臋s.
"GRUPA INCO" SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-06-11 - Wikno (warmi艅sko-mazurskie)
Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i sprz臋tu powszechnego u偶ytku, zmywanie naczy艅 sto艂owych i kuchennych, sztu膰c贸w oraz w przypadku mycia r臋cznego ka偶dorazowe ich wyparzanie, w艂a艣ciwa obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych surowc贸w wydanych do produkcji utrzymanie w czysto艣ci kom贸r z odpadami poprodukcyjnymi oraz kratek i kana艂贸w 艣ciekowo-odp艂ywowych znajduj膮cych si臋 w cz臋艣ci kuchennej, wydawczej i technicznej, przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punkt贸w kontroli HACCP w kuchni i sto艂贸wce, przestrzeganie zasad GHP i GMP.
32 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2018-05-17 - Lublin (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie potraw wg. zam贸wienia, utrzymywanie czysro艣ci w obr臋bie kuchni, obs艂uga sprz臋tu kuchennego
Krzysztof Kaczmarzyk - 2019-03-28 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Prace pomocnicze w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krzesz贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-03-06 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋; obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w na p贸藕niejsze potrawy; utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego; dbanieo dost臋pno艣膰 艣rodk贸w czysto艣ci w kuchni i na zapleczu sanitarnym; czyszczenie sprz臋tu kuchennego, powierzchni sto艂贸w, pod艂贸g i maszyn, oraz zmywanie naczy艅 po zako艅czonym dniu pracy; dora藕na pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom; pozosta艂e prace porz膮dkowe, maj膮ce na cale utrzymanie kuchni w czysto艣ci, oraz u艂atwienie pracy ca艂ejobs艂udze lokalu.
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Catering, obieranie warzy, mycie pojemnik贸w. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie warzyw do produkt贸w gotowych (pierogi, krokiety)
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - W膮wa艂 (艂贸dzkie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Jaros艂aw (podkarpackie)
sta偶 - uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywanie w/g nich posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸, rozdrabnianie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 posi艂k贸w i wydawanie ich, oszcz臋dne gospdarowanie produktami spo偶ywczymi i sprz臋tem, zabezpieczenie 偶ywno艣膮ci przed zepsuciem, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad bhp i ppo偶 oraz dyscypliny pracy, sprz膮tanie kuchni i sto艂贸wki, sprz膮tanie sali po zaj臋ciach. Wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Uciech贸w (wielkopolskie)