KUCHARZ Zamość oferta pracy Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Data publikacji: 2017-07-25
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Aktualna książeczka sanitarno epidemiologiczna. Doświadczenie na stanowisku kucharz.
Nazwa pracodawcy:
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Plac Wolności 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Plac Wolności
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 25.07.2017
Oferta pracy ważna do: 24.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-10-01 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
bieżące diagnozowanie i monitorowanie maszyn i urzadzeń, przeprowadzanie przeglądów prewencyjnych zgodnie z harmonogramem, utrzymanie poprawnej pracy aparatury i systemów elektryczno - automatycznych na zmianie produkcyjnej, sprawne identyfikowanie i usuwanie problemów awaryjnych w zakresie elektro - automatyki systemówprocesowych, dokonywanie drobnych modyfikacji maszyn, tworzenie raportów i uzupełnianie dokumentacji po naprawach
VILLA VERDE Sp. z o.o. - 2016-09-15 - Żabno (małopolskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji (kuchnia w hotelu)
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Rzyki (małopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów, koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji, współpraca z zespołem, realizowanie przydzielonych i zlecanych zadań, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, mycie, czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni , prace porządkowe mające na celu utrzymanie kuchni w czystości, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiana przyrządów uzywanych w kuchni
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Kraków (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Góra Puławska (lubelskie)
-Miejsce pracy: Royal Kebab, Tczew-Wynagrodzenie do uzgodnienia,
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Zarządzanie zmianą, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-23 pn-ndz. w tym dni wolne ( system równoważny wg. grafiku)
SJESTA-Przedsiębiorstwo Usługowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2017-01-10 - Mikołów (śląskie)
Kucharz. Refundacja do wynagrodzenia dla osób poniżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Stróże (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
Dom Pomocy Społecznej Nr 2 w Krośnie - 2018-07-25 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-10-15 - Płock (mazowieckie)
praca na hali sprzedaży; tworzenie zamówień; zarządzanie personelem; prowadzenie marketu wg. standardów firmy
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-11-26 - Marcinowice (lubuskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Planowanie menu, zamawianie niezbędnych produktów, przygotowywanie posiłków, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
BADER Polska Spółka z o.o. - 2017-01-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Kuhcarza małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie i obróbka półproduktów, sporzadzanie potraw i napojów, dekorowanie potraw, obsługa maszyn gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Stary Sącz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, m.in. lepienie pierogów; godz. pracy 12-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-16
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 15.00- 23.00
PHU "EDEN" WALERIAN KASPERSKI - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNII ORIENTALNEJ.
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-10-31 - Polkowice (dolnośląskie)
wspomaganie pracy indyjskich przedstawicieli handlowych, podtrzymywanie trwałych relacji z klientami i kontrahentami indyjskimi, przygotowanie ofert handlowych
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza i stołówce KPW,przygotowywanie i wydawanie posiłków
Komenda Portu Wojennego - 2016-12-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wykonywanie dań przyjmowanych przze system POSNET, przyrządzanie dań zgodnie ze standardami i recepturą restauracji, wydawanie gotowych dań do strefy odbioru, obsługa marynatora oraz pozostałych urządzeń gaastronomicznych , dbanie o maszyny i urządzenia gastronomiczne oraz o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewnętrzych procedur restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Kartuzy (pomorskie)
Obsługa techniczna pojazdów
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Brenno (wielkopolskie)
praca w kuchni: przygotowywanie posiłków - gotowanie, ocena surowców do produkcji - właściwe nimi gospodarowanie, inne nie wymienione prace na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Białe (mazowieckie)
terapia integracji sensorycznej - zajęcia indywidualnewykształcenie wyższe - pedagogicznecertyfikat terapeuty integracji sensorycznej
"SPERATIS" Gabinet Terapii Integracji Sensorycznej - 2015-11-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-03-14 - Łomża (podlaskie)
Samodzielna praca na kuchni, wydawanie posiłków.
SYLKRIS KRZYSZTOF ROKICKI SYLWIA ROKICKA - 2017-06-29 - Chrosna (mazowieckie)
- Przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjnych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zchowaniem niezmienionych receptur potraw regionalnych, - Nadzór nad jakością potraw, - Przygotowywanie gofrów, - Przygotowywanie surówek, - Krojenie i obieranie warzyw, owoców, - Dbanie o czystość w miejscu pracy, - Koordynowanie zamówień, nadzór nad zaopatrzeniem. 110 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)