KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy "SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: "SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek, 50-001 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy: 2 lata do艣wiadczenia na ww. stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Zielona 5, 55-114 Kryniczno, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Wisznia Ma艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kryniczno
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP II 411-167/06
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie kuchni azjatyckiej
Bar Hanoi - 2018-01-16 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, kolacja) dla grupy 120 osobowej, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny oraz og贸lne utrzymywanie porz膮dku w kuchni i w sto艂贸wcepraca - 8h/dzie艅 r贸wnie偶 w wekendy
Fundacja Pomocy Spo艂ecznej Ewa - 2018-04-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie fornir贸w, fornirowanie, ci臋cie p艂yt meblowych, praca z urz膮dzeniami: pi艂ofrezarka, spajarka
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Marki (mazowieckie)
praca w kuchni
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej - 2016-04-20 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw (pierogi, produkty m膮czne). Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 2 tygodnie. Miejsce wykonywania pracy : Pi艂a ul. Roosevelta 25A oraz Pl. Zwyci臋stwa 17.
"PILANKA" EDYTA PELC - 2015-12-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni 偶ywienia zbiorowego, w szkole podstawowej dla 200 os贸b
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-12 - Kazu艅 Nowy (mazowieckie)
praca zwi膮zanaz w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kamionek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 wypiek贸w typu: pancakes, nale艣niki
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE"ALTIS" SP.C. - 2016-11-25 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obr贸bka metali
kontakt przez OHP - 2018-03-08 - Branice (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad kuchni膮
FIRMA BIESIADA WOJCIECH脫W W艁ODZIMIERZ CZERNIEC - 2016-12-14 - Wojciech贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonego menu (wieloporcjowe). Praca w godz. 6-14.00 i 9.30-17.30 w Bielsku-Bia艂ej wg ustalonych grafik贸w.
PPHU "POD GWIAZD膭" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BO呕ENA - 2016-01-28 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw
Restauracja-Pizzeria "KOMINEK" Grzegorz Szab艂owski - 2017-03-10 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie potraw pocz膮wszy od zaopatrzenia w towar, po wytworzenie gotowego produktu i jego poda偶
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2018-02-27 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
znajomo艣膰 zasad 偶ywienia i dietetyki, przygotowanie potraw zgidnie z menu, dbanie o jako艣膰 wydawanych da艅 (zgodnie z programem sta偶u)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋s, drobiu, ryb, owoc贸w morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Zapoznanie si臋 z przepisami BHP i p.po偶, struktur膮 organizacyjn膮, regulaminem organizacyjnym, instrukcj膮 kancelaryjn膮, zadaniami w kom贸rce. Uczestnictwo w pracach zleconych tj. obs艂uga komputera i sprz臋t贸w biurowych, obs艂uga poczty elektronicznej, prowadzenie korespondencji, redagowanie pism, archiwizacja dokument贸w, wprowadzanie danych do system贸w, rozdzielanie, kompletowanie dokument贸w.
IZBA CELNA W BIA艁EJ PODLASKIEJ - 2016-03-04 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu dla chorych zgodnie z zalecona diet膮.- Wynagrodzenie: 3062 z艂/brutto + premia uznaniowa + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w 偶ywieniu zbiorowym. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (9:00-15:30) (Tel. 32-254-31-14 w.11, 32-254-31-14 w.16) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Gliwicka 78, 40-854 Katowice).
ZAK艁AD OPIEKU艃CZO-LECZNICZY PROWADZONY PRZEZ ZG.SS.艢W.JADWIGI - 2018-06-21 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z menu, w szczeg贸lno艣ci da艅 kuchni serbskiej. Wyrabianie i pieczenie pizzy. Utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
B1, sp. z o.o. - 2016-05-31 - Pierkunowo (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2015-11-17 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posi艂k贸w i/lub sushi, dba艂o艣c o jako艣c i staranno艣膰 wykonywanych posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t, uczestnictwo w r贸偶nego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-sp贸艂ka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
Produkcja i wypiek pizzy.
Juraszek Stanis艂awa KEBAB-PIZZA LOLO - 2016-09-06 - Po艂omia (艣l膮skie)
Produkcja oraz sprzeda偶 produkt贸w typu fast food. dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Staro藕reby (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Boles艂awcu - 2017-01-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Katering, przygotowywanie da艅 kuchni ciep艂ej i zimnej (艣niadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2016-04-20 - W臋drzyn (lubuskie)
UMIEJ臉TNO艢膯 SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA - 2017-10-26 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)