KUCHARZ Ząbkowice Śląskie oferta pracy BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
Data publikacji: 2017-10-26
Lokalizacja: Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludwika Waryńskiego 20, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 7:00-15:00, 9:00-17:002000 + PREMIA
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ząbkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.10.2017
Data zakończenia pracy: 25.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆI W ZAWODZIE
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE
Nazwa pracodawcy: BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Ziębicka 34/A, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV+ŚWIADECTWA PRACY+OPINIE OD BYŁYCH PRACODAWCÓW (MILE WIDZIANE)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: OD PINIEDZIAŁKU DO PIĄTKU, Godziny : PO UPRZEDNIM KONTAKCIE TELEFONICZNYM
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: ząbkowicki
Gmina pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Adres strony pracodawcy: www.bakami.pl
Ulica pracodawcy: Ziębicka
Numer budynku pracodawcy: 34
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.10.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, podwieczorki) dla szkoły podstawowej i przedszkola. Odpowiedzialność za zaopatrzenie. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szkoła Poddstawowa Nr 1 - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Wykonywanie robót montażowych instalacji hydraulicznych.
ATM JANEX Teresa Adamicka - 2017-11-03 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa programów biurowych, sporządzanie ofert, prowadzenie biura, kontakt z kleinetem, zamówienia towarów
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Łomianki (mazowieckie)
- Prowadzenie zmiany, sklepu. Organizacja pracy na sklepie. Zarządzanie podległym personelem. Przyjmowanie dostaw. Praca w centrum handlowym (M1 Czeladź). Praca w sklepie z odzieżą firmową.- Wynagrodzenie: od 2500 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie wyższe licencjackie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowisku. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: intermirex (at) interia.pl
"INTER-MIREX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Będzin (śląskie)
Umawianie wizyt do specjalistów, przepisywanie pism na komputerze, wyszukiwanie i porządkowanie kartotek, przygotowywanie korespondencji do wysyłki pocztowej, kserowanie, faksowanie, e-mailowanie dokumentów, wykonywanie poleceń dyrektora i opiekuna stażu wynikających z bieżącej pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Sklep Wielobranżowy "AURA" PAWEŁ KRÓLIKOWSKI - 2015-12-11 - Brdów (wielkopolskie)
Obsługa klienta, dbanie o ekspozycję towaru
ETAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Oświęcim (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka termiczna produktów, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
1. Przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy i ppoż2. Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów itp.3. Utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych4. Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków6. Porcjowanie i wydawanie posiłków7. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej8. Stosowanie norm i sasad zawartych w księgach HACCP9. Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami i maszynami wykorzystywanymi do obróbki surowców, produktów spożywczych oraz przy przygotowaniu dań
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Brodnica Górna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wydawanie posiłków na obiady zgodnie z normami ilościowymi,przygotowanie stanowiska pracy
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-05-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - Łódź (łódzkie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw tureckich i ich sprzedaż.
Kapadocja Aleksandra Milewska, Kadir Sahin Spółka Cywilna - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc przy pracach budowlanych.
Firma Konsultingowo-Usługowa "KONTRAKT" B.Dzidkowska sp.j. - 2017-05-03 - Pszczółki (pomorskie)
Przezbrajanie maszyn, zwalnianie procesów produkcyjnych, odpowiedzialność za stan techniczny maszyn
SCS POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-10 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Przasnysz (mazowieckie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-09-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż, obsługa klienta, przygotowywanie sosów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opatów (świętokrzyskie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - Żyrardów (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Kościerzyna (pomorskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zimnych przekąsek, gorących napojów, sprzątanie miejsca pracy; doświadczenie w przygotowaniu potraw kuchni toreckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Zawadzkie (opolskie)
PRACA W KUCHNI, OBSŁUGA KLIENTA, SPRZEDAŻ TOWARU GASTRONOMICZNEGO, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY
Muzeum ,, Górnośląski Park Etnograficzny w Chorzowie" - 2018-07-05 - Chorzów (śląskie)