KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Walczyk Sara BONANZA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Walczyk Sara BONANZA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 15, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 12.00 - 22.00 (do uzgodnienia).Miejsce pracy: Pizzeria BONANZA. Kontakt telefoniczny.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w przygotowywaniu dań typu fast - food
Nazwa pracodawcy: Walczyk Sara BONANZA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
1 Maja 15, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: pizzeria Bonanza
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.09.2016
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 26.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
szlifowanie i montaż konstrukcji
Konstrack Sp. z o. o. - 2017-10-09 - Końskie (świętokrzyskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 09.00 - 24.00.
MOLINO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-10 - Piła (wielkopolskie)
wg. stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk - 2016-10-21 - Widowo (podlaskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Obowiązki: wykonywanie dań z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, współpraca z pracownikami, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, poznanie najnowszych standardów pracy w gastronomii, interesującą pracę w gronie profesjonalistów, udział w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, możliwość rozwoju i awansu w ramach całej spółki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-12-11 - Słupsk (pomorskie)
Pracownik kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Wiechlice (lubuskie)
osoba zatrudniona na w.w stanowisku będzie odpowiedzialna za zamówienia produktów z krajów arabskich oraz przygotowanie potraw kuchni orientalnej
MIDO Mahmoud Badawy NIP 657 292 61 96 - 2018-04-27 - Orońsko (mazowieckie)
Produkcja wyrobów kulinarnych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-09-29 - Kutno (łódzkie)
przewóz zbóż
AGRO ARTIM Sp.zo.o - 2017-12-20 - Stawiec (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków począwszy od obróbki wstępnej do gotowe dania.Utrzymanie właściwego porządku w miejscu pracy i w magazynach.Współpraca z pracownikami bezpośredniej obsługi klienta.Dbanie o jakość świadczonych usług i dobre imię firmy.Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP.
Hostel & Bar Premium - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, tworzenie menu dla imprez tj. wesela oraz imprezy firmowe
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Niemcy (Niemcy)
wg stanowiska
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-05-16 - Sulbiny (mazowieckie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie posiłków - śniadania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku- współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-10-31 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw według receptur kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydułtowy (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Knyszyn (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESIĘCY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2017-05-05 - Tujsk (pomorskie)