KUCHARZ Wiśniowa oferta pracy BISTRO CAPONE LECH ROJOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową.
Data publikacji: 2016-03-14
Lokalizacja: Wiśniowa (podkarpackie)
Pracodawca: BISTRO CAPONE LECH ROJOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-124 Wiśniowa 124, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wiśniowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzyżowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wiśniowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy: BISTRO CAPONE LECH ROJOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ropczycach
Adres pracodawcy:
38-124 Wiśniowa 124, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt tel. pod nr 509 778 651 lub 501 00 91 91 Miejsce pracy Wiśniowa (powiat strzyżowski)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: strzyżowski
Gmina pracodawcy: Wiśniowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wiśniowa
Numer budynku pracodawcy: 124
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ropczycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.03.2016
Data dodania oferty pracy: 14.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Lubomierz (małopolskie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
Praca w restauracji na stanowisku: kucharz kuchni bengalskiej/hinduskiej, przygotowanie potraw kuchni bengalskiej/hinduskiej, planowanie i gotowanie posiłków ww. kuchni, praca na umowę na czas okreslony na dwie zmiany, miejsce wykonywania pracy: Wrocław ul. Rynek-Ratusz 16/19, ul. Rynek-Ratusz 15, oferta dostępna w sali G. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Ustalanie czynności pracy w kuchni, gotowanie potraw gruzińskich, znajomość potraw i nazewnictwa w języku gruzińskim.Praca 2-zmianowa w godz.10-18.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Pruszków (mazowieckie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie dań wg przepisów, zachowanie estetyki dania oraz powtarzalność, przygotowanie półproduktów, prawidłowe magazynowanie żywności, obsługa urządzeń gastronomicznych
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-12-08 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw, prace porządkowe (zmywanie naczyń)
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
kucharz - przygotowywanie posiłków
Zając Małgorzata "KONTRA" - 2017-05-24 - Zawoja (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Poznań (wielkopolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - Świdnica (dolnośląskie)
Obserwacje i obchody terenu chronionego.
SOLID SECURITY Sp.zo.o. - 2016-01-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Czyszkówek (mazowieckie)
Nauka przygotowywania potraw i inne
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Możliwość pracy również w systemie 12 godz. co drugi dzień. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chodów (mazowieckie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 67 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW "REHABILITACJA" W ZIELONEJ GÓRZE OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-07-20 - Gościm (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HOTELE SP. Z O.O. - 2016-09-12 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw, głównie zup i mięs
Dussmann Polska Sp. zoo - 2016-06-28 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, podwieczorki dla dzieci od 3 do 6 lat)
Miejskie Przedszkole Nr 5 w Gostyninie - 2016-05-30 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)
.
"Gorzki Melon" Catering Agnieszka Ratajczak - 2015-11-23 - Piaski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie receptur, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Lublin (lubelskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu (prac tylko w weekendy - piąte, sobota, niedziela)
Dawid Dyrda - 2018-07-09 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)