KUCHARZ Gościm oferta pracy SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW "REHABILITACJA" W ZIELONEJ GÓRZE OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2016-07-20
Lokalizacja: Gościm (lubuskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW "REHABILITACJA" W ZIELONEJ GÓRZE OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:66-530 Gościm 89, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gościm
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzelecko-drezdenecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Drezdenko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW "REHABILITACJA" W ZIELONEJ GÓRZE OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Krajeńskich
Adres pracodawcy:
GŁOWACKIEGO 1, 65-301 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 8:00-13:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: GŁOWACKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Działalność fizjoterapeutyczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Krajeńskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2016
Oferta pracy ważna do: 19.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
przyrządzanie potraw dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Jałowęsy (świętokrzyskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej, zamawianie produktów,
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Tychy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW I MEMU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I KONTRAHENTÓW WIETNAMSKICH.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygtowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Łódź (łódzkie)
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
Kuchnia Polska- przygotowanie, gotowanie
Restauracja PARADISO Kawice - 2016-11-28 - Prochowice (dolnośląskie)
kucharz , godz pracy: 14.00-21.00
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2016-04-06 - Września (wielkopolskie)
praca na kuchni w przedszkolu
Przedszkole w Bartągu - 2018-08-17 - Bartąg (warmińsko-mazurskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Góra (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Biecz (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
pon- pt 8-16 lub 12-20
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Ozimek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, śniadania).
GEMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wisła (śląskie)
przygotowanie pizzy, wyrabianie ciasta, pieczenie gyrosa
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie się do wyrobu pizzy oraz jej wyrób
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska i włoska), dla osób starszych i diabetyków.
GRUPA GASTRO S.C. - 2016-02-23 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
wg stanowiska
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
wgdł. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
- Księgowanie dokumentów, faktur, raportów bankowych i kasowych. Prowadzenie gospodarki materiałowej. Uzgadnianie sald. Rozliczanie zaliczek. Przeprowadzanie inwentaryzacji. Przyjmowanie wpłat i wypłat gotówkowych i kartą. Obsługa kasy fiskalnej i sporządzani raportów kasowych. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 12:00-20:00 + soboty: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE MARIA ŚLIWKA - 2017-02-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z obowiązkami standardowymi,dbanie o estetykę.AL.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Piekoszów (świętokrzyskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bieżuń (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-08-29 - Stalowa Wola (podkarpackie)