KUCHARZ - 95 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ - 95
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Data publikacji: 2018-01-18
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 95
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie we wskazanym zawodzie, komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.01.2018
Oferta pracy ważna do: 17.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, obsługa klientów, dbanie o odpowiednią ekspozycję towaru na półkach i wystawach. Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie w branzy spożywczej, chęć do pracy. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. 730-142-002, osobisty w godz. 8-18.
SKLEP "ARKADIUSZ" SP.J. - 2017-11-14 - Bojano (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i tajskich
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków wg standardów obowiązujących w firmieumowa zlecenie/umowa o pracę
Tekla Bar & Restauracja Jarosław Stochmal - 2016-05-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Sierpc (mazowieckie)
sporządzanie asertymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spożywczych m.in. w oparciu o receptury kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Murzasichle (małopolskie)
-
Bogdan Głuszek MSSP - 2018-07-27 - Ostaszewo (pomorskie)
-praca na kuchni, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-06-07 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
realizacja spotkań umawianych przez dział call center
PROGRESS ACTIVE Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw
DWOREK SOPLE k. Małdyt - 2018-04-23 - Sople (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, estetyka dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy, przestrzeganie przepisów BHP.
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka - 2016-11-22 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru na podstawie dokumentów przewozowych i magazynowych. Szykowanie zamówień wewnętrznych do wydania.
KLEKS Drewka, Puszkiel - 2018-08-27 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań bezglutenowych oraz potraw kuchni wegańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Ząbki (mazowieckie)
praca w kuchni restauracyjnej
BROVARIA Jacek Woźniak - 2016-07-04 - Poznań (wielkopolskie)
Malowanie proszkowe elementów.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Andrychów (małopolskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-01-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw w systemie stołówkowym
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-14 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
roboty ziemne
ZAKŁAD ROBÓT ZIEMNYCH INSTALACJI WOD.-KAN. KONSERWACJI URZĄDZEŃ MELIORACYJNYCH WODO-KOP WŁADYSŁAW RADACZEWSKI - 2016-10-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie pieczenie przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Słubice (lubuskie)
.
kontakt przez OHP - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gródek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Bełchatów (łódzkie)
Praca na stanowisku kierowcy w transporcie międzynarodowym na terenie całej Europy.
Magda Molenda Express Fracht Polska Internationale Spedition - 2016-04-26 - Dziewule (mazowieckie)
Praca na kuchni.
SZKÓŁKARSTWO OZDOBNE METALEX GRUDZIŃSKI JÓZEF - 2016-06-01 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolnośląskie)