KUCHARZ Trzęsacz oferta pracy LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Data publikacji: 2016-09-07
Lokalizacja: Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: DO WYNAGRODZENIA NALICZANA JEST PREMIA.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzęsacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KUCHARZ UPR. CZELADNICZO-MISTRZOWSKIE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Nazwa pracodawcy: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzęsacz
Ulica pracodawcy: KAMIEŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2016
Oferta pracy ważna do: 28.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Opracowywanie menu dla dzieci w przoedszkolu oraz przygotowywanie posiłków.
Szkoła Zarządzania Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2016-03-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
technik prac biurowych
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW
LARA ATES MESUT - 2016-06-01 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy. 1 osoba - praca od pn do pt w godz. 8.00-16.00 lub 10.00-18.00 + 1 s b w m-cu, zatrudnienie od zaraz, 1 osoba - praca od pn do pt w godz. 8.00-16.00 + 1sb w m-cu do 11.00, zatrudnienie od drugiej połowy maja. Praca w stołówkach przyzakładowych w Bielsku-Białej (2 różne lokalizacje).
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2016-05-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Zamówienia i odbiór towarów, organizacja pracy w kuchni, bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków, kontakty z szefami innych działów w sprawie omawiania zadań. Praca w międzynarodowym środowisku specjalistów, możliwość kreatywnego wykorzystywania swoich umiejętności.
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.Wymagane wykształcenie kierunkowe oraz minimum 2 lata stażu pracy jako kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-31 - Wardzyn (łódzkie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)
- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywanie potraw- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw,- porcjowanie i wydawanie potraw- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez kierownika i właściciela-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
Paweł Kaliski - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
praca na hali produkcyjnej, krojenie mięsa, mielenie mięsa
Wiek-Pol 2 Mateusz Abramczuk - 2016-08-24 - Wiekowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
obieranie, krojenie, sprawdzanie jakości surowców do obiadów
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
umiejętność przyrządzania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (małopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2017-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie pizzy od pdstaw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Zgierz (łódzkie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów
KARCZMA BESKIDZKA RAFAŁ DOBOSZ - 2016-07-15 - Kamionka Wielka (małopolskie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-19 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - osobisty: p. Bożena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedziałku do piątku, Wrocław, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w godzinach 14:00 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Jabłonowo (mazowieckie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)