KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Wieliczka oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe CHT Tadeusz Chmiel
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-07-05
Lokalizacja: Wieliczka (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe CHT Tadeusz Chmiel
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Narutowicza, 32-020 Wieliczka, powiat: wielicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1850zł + premie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieliczka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wielicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieliczka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe CHT Tadeusz Chmiel
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
Adres pracodawcy:
Narutowicza, 32-020 Wieliczka, powiat: wielicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wielicki
Gmina pracodawcy: Wieliczka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieliczka
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Data dodania oferty pracy: 05.07.2016
Oferta pracy ważna do: 05.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw ze znajomościa kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zakopane (małopolskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2016-02-03 - Irządze (śląskie)
przygotowywanie potraw i deserów
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie dań, obsługa imprez, catering.Umowa zlecenie, ok. 160 godz./mies. Miejsce pracy: Wrocław, ul. Semaforowa 18.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
wykładanie towaru, kontrola dat przydatności; praca w Carrefour ul. Popławska, Pabianice; wynagrodzenie 10 zł/godz. - umowa zlecenie do 30.11.2016;
Gruppo Trade Service-Polska sp. z o.o. - 2016-08-29 - Pabianice (łódzkie)
Naprawa samochodów osobowych
MACIEJ GĄSIOREK CITYCAR - 2018-08-07 - Ociąż (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porządkowe, przygotowywanie jadłospisów. Wykształćenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zawód wyuczony kucharz, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Mysłowice (śląskie)
praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Chrzanów (małopolskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-09-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań obiadowych,- gotowanie, pieczenie ciast słotkich,- wydawanie posiłków,- porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gorlice (małopolskie)
Wypiek pizzy.
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2016-05-18 - Płock (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,ZAKUPY , SPRZĄTANIE W KUCHNI , PRZYGOTOWYWANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Skierniewice (łódzkie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-07-10 - Chodów (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchnii w przedszkolu
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE W ŚWILCZY - 2016-08-29 - Świlcza (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Jabłonowo (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie ptraw. Obsługa imprez okolicznościowych.
Restauracja "DWOREK" S.C. - 2018-01-31 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymanie czystości w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-14 - Hel (pomorskie)
kucharz w hotelu
Investpromotion, spółka z o.o. - 2017-10-16 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Puck (pomorskie)
edukcja wczesnoszkolna
SZKOŁA PODSTAWOWA W MAMLICZU - 2017-11-17 - Mamlicz (kujawsko-pomorskie)
Realizacja obowiązków służby BHP wynikających z rozporządzenia o służbie BHP.Prowadzenie dokumentacji BHP i PPOŻ zgodnie z polskimi regulacjami prawnymi.Organizacja i prowadzenie szkoleń z zakresu BHP (wstępne i okresowe).Zarządzanie wypadkowością (dokumentacja, analiza, propozycje usprawnień).Opracowanie i wprowadzanie procedur, instrukcji oraz regulaminów związanych z BHP.Przeprowadzanie oceny ryzyka zawodowego.Kontrola stanowisk pracy oraz hali produkcyjnej.Informowanie pracodawcy o stwierdzonych zagrożeniach zawodowych oraz inicjowanie zmian zmierzających do usuwania tych zagrożeń.Koordynacja projektów związanych z dostosowaniem maszyn do wymogów BHP.Współpraca z publicznymi organami kontroli (PIP, PIS, UDT).Zarządzanie odzieżą roboczą i środkami ochrony.Nadzór nad substancjami chemicznymi, kartami charakterystyki substancjiReprezentowanie spółki oraz doradztwo w zakresie obowiązków związanych z ochroną środowiska.Prowadzenie dokumentacji firmy w zakresie gospodarki odpadami.Nadzór nad przestrzeganiem oraz wykonywaniem zaleceń wynikających z decyzji administracyjnych.
CELL-FAST Sp. z o.o. - 2017-11-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Układanie rur.Zaciąganie kabli.Wyprawianie studni.Praca od pon-pt w systemie jednozmianowym.Prawo jazdy kat.B.Pierwsza umowa na okres próbny potem na czas określony.
"DAWIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Pruszków (mazowieckie)
PROGRAM ZATRUDNIENIE DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA.Składanie szalunków, montaż płyt. betonowanie. Wykształcenie zawodowe - budowlane. Praca w terenie na terenie budów.
ANYŻ Anna Zabłotni - 2017-04-05 - Choczewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Rzeszów (podkarpackie)
dbanie o porządek wew. obiektu
PHU KAMAR Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w ramach pracy pod nadzorem szefa kuchni
Centrum Usług Logistycznych Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy - 2016-04-07 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
produkcja galaret, pierogów.
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2017-01-18 - Piekary Śląskie (śląskie)