KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
Data publikacji: 2017-01-12
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: p
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 19, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, książeczka sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.01.2017
Data dodania oferty pracy: 12.01.2017
Oferta pracy ważna do: 12.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, ciasta dla gości. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18, 16-24 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy. Istnieje mozliwość przyuczenia.
Firma "KARDAMON" S.C. Krzysztof Jerzak, Renata Mirosz - 2016-02-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2017-06-13 - Puławy (lubelskie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 5-13; okres próbny 3 miesiące, następnie umowa na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-17
CITY Sp. z o. o. - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
praca w kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków (praca co drugi dzień pd godz. 10.00)
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2016-03-04 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Kucharz
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Zblewo (pomorskie)
Praca przy remontowaniu budynku
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Radogoszcz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, przygotowywanie menu, dań. Znajomość potraw wietnamskich, umiejętność gotowania lokalnych potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Kobyłka (mazowieckie)
zarządzanie stroną internetową, promowanie na portalach społecznościowych, tłumaczenie strony interentowej kitepro.pl na 4-y języki obce, udział w wyjazdach szkoleniowych
KITEPRO.PL Marcin Stefański, STIVEKO P.H.U. Marcin Stefański - 2018-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z grilla, sałatek i kanapek. Tempo pracy jest bardzo szybkie.
Skansholmens Bistro - 2017-03-01 - Szwecja (Szwecja)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Staż- segregowanie dokumentów; sprawdzanie dokumentów pod względem formalno- rachunkowym; wprowadzanie do systemu finansowo- księgowego dokumentów; kompletowanie dokumentów księgowych stanowiących podstawę wystawiania dokumentówkorygujących; przygotowywanie korespondencji z kontrahentami, urzędami i bankami; wypełnianie formularzy podatkowych i sporządzanie zestawień finansowych na podstawie zapisów księgowych; archiwizowanie dowodów księgowych; prowadzenie spraw kadrowych.Praca przy komputerze: 8 godzin
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Kobylin (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2016-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, lokalu, prace przy barze
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radzanowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów. Stosowanie normy i zasady zawarte w księgach HACCP oraz wypełnia jej dokumentację. Przyjmowanie towarów. Pobieranie próbek gotowych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchnichińskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Puławy (lubelskie)
realizacja zamówień, zamawianie towaru i przygotowywanie potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Piła (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta telefonicznie i e-mailowo w języku angielskim , aktualizacja danych w systemie
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Kraków (małopolskie)
-produkcja i wypiek pizzy - przygotowywanie składników -produkcja swieżego ciasta do pizzy
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej w tym balijskiej.
Galeria Bali S.C - 2016-03-01 - Józefów (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-06-27 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa kadrowo- płacowa pracowników (m.in. naliczanie wynagrodzeń, rozliczanie czasu pracy); prowadzenie rozliczeń z ZUS, Urzędem Skarbowym, GUS; sporządzanie innych deklaracji na potrzeby firmy oraz podmiotów zewnętrznych.
P.H KONRAD Krzysztof Przeździecki - 2016-02-22 - Łomża (podlaskie)