KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ


Największy wybór odzieży

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: 13 - 16,48 PLN

Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .

Data publikacji: 2016-11-17

Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)

Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Zmianowość pracy: nie dotyczy

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: 13 - 16,48 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Uwaga: 10 do 12 zł netto/ godz. w zależności od doświadczenia i umiejętności

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 16,48 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2016

wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1

Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: podkarpackie

Powiat pracodawcy: m. Rzeszów

Gmina pracodawcy: Rzeszów

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Rzeszów

Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI

Numer budynku pracodawcy: 9

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 17.11.2016

Oferta pracy ważna do: 01.12.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 17.11.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 100 PLN

- przygotowywanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
KEBABEK GRAŻYNA BAEK - 2018-04-18 - Pasym (warmińsko-mazurskie)

ASYSTENT DO SPRAW WYDAWNICZYCH - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Zielonka (mazowieckie)

WOŹNA - od 2 500 PLN

utrzymywanie czystości w salach, kuchni i korytarzu, pomoc przy przebieraniu i karmieniu dzieci.
BEREK Prywatne Przedszkole - 2018-03-27 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Korytowo (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 2 500 PLN

przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-07-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

zgodny, praca w Grudziądzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2018-05-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - POMOC - 997,4 PLN

Przygotowywanie półproduktów do gotowania posiłków, gotowanie i wydawanie posiłków, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy i kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Barlinek (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/KA - 3 000 - 3 500 PLN

Przygotowywanie posiłków (śniadań i obiadokolacji) tradycyjnej kuchni polskiej
Bar Neptun Michał Dawidek - 2017-03-29 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeńkuchennych, praca w godz 6-14/7-15/7
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)

KUCHARZ/KUCHARKA (2) - od 8,5 EUR

* Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)

POMOCNICZY ROBOTNIK W PRZEMYŚLE PRZETWÓRCZYM - od 2 100 PLN

Sortowanie surowca kat.III (mieso), prace rozładunkowe, prace produkcyjne związane z przerobem mięsa kat.III,prace porządkowe, mycie pojemników.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Mizerka (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

praca w kuchni w hotelu 3 gwiazdkowym, praca co drugi dzień
Modrzewiówka spółka z o.o - 2017-05-23 - Lanckorona (małopolskie)

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - do 10 000 PLN

Negocjacje warunków zawieranych transakcji, realizacja zamówień ze strony klientów, dostawa towaru, dbanie o budowanie i utrzymywanie więzi z istniejącymi klientami firmy, utrzymywanie z nimi dobrych relacji, prowadzenie rozmów handlowych z klientami biznesowymi, działania zmierzające do pozyskiwania nowych klientów.
DAL-TECH Daniel Lewandowski - 2016-02-02 - Tuczno (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-04-21 - Bielsko-Biała (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - od 3 000 PLN

przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

FLORYSTA-SPRZEDAWCA - 997,4 PLN

1. Zapoznanie się z narzędziami florystycznymi i materiałami wykorzystywanymi przy tworzeniu aranżacji florystycznych.2. Przygotowywanie kwiatów do sprzedaży (oczyszczanie i pielęgnacja kwiatów).3. Omówienie środków chemicznych przedłużających żywotność roślin.4. Nauka komponowania bukietów okolicznościowych (spiralnie, na stelażach).5. Techniki tworzenia wiązanek, metody zabezpieczania kwiatów, tworzenie butonierek i bransoletek.6. Typy aranżacji kwiatowych w obiektach (dekoracje kościołów, sal weselnych).7. Sposoby wiązania wstążek i ich miejsce w wiązance.8. Wypisywanie szarf pogrzebowych.9. Tworzenie wiązanek na liściach, na floretach, na podkładach świerkowych, wieńców, wiązanek sztucznych.10. Zapoznanie się z materiałami do wykonywania dekoracji kwiatów oraz kompozycji w naczyniach.11. Omówienie gatunków kwiatów doniczkowych i ich pielęgnacja.12. Komponowanie kwiatów w koszach.13. Kompozycje w koszach z kwiatów ciętych, metody i style.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Kielno (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - do 2 500 PLN

Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandooor, praca w grupie wymagająca zamilowania ładu o porządku; charakter pracy wymaga odpornoci na wysoką temperaturę, dużą wilgotność; praca w pozycji stojącej. Umowa o prace na czas okreslony, praca na dwie zmiany: caly tydzień wg grafiku-w przedziale godzinowym: 10:00-24:00. Proponowany okers zatrudnienia na pracę sezonową: 9 miesięcy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Pisz (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ DO PRZYUCZENIA - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków wg wskazanych wytycznych. Praca dwuzmianowa w godz. 9-23
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - "CAFE BACCARAT" - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ/ POMOCNIK KUCHARZA - od 10 PLN

wg. umowy
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Nowa Dęba (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - od 1 808,4 PLN

przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej takich jak : pelmeni, werenyki, czebureki, banosz
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Rzeszów (podkarpackie)

OBSŁUGA URZĄDZEŃ CIEPŁOWNICZYCH ELEKTROWNI - od 2 500 PLN

Obsługa urządzeń ciepłowniczych elektrowni
CIEPłOWNIA Sp.zo.o - 2018-06-19 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2018-04-04 - Szydłowiec (mazowieckie)

POMOC KUCHENNA - od 1 850 PLN

Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7-19; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-14; wysokość wynagrodzenia brutto 1850 zł/mies.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanisław Wiencek - 2016-07-11 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 400 PLN

przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Poznań (wielkopolskie)


Wybierz powiat