KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Cz臋stochowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1聽050 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
Data publikacji: 2018-07-11
Lokalizacja: Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Cz臋stochowa, powiat: m. Cz臋stochowa, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽050 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Cz臋stochowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Cz臋stochowa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽050 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min. rok pracy na stanowiksu kucharza kuchnii bengalskiej potwierdzone referencjami od by艂ego pracodwcy (ustnymi lub pisemnymi) kultura osobista
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Cz臋stochowie
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 15, 42-217 Cz臋stochowa, powiat: m. Cz臋stochowa, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Cz臋stochowa
Gmina pracodawcy: Cz臋stochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Cz臋stochowa
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Cz臋stochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 11.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 dla pacjent贸w
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe"AMALIA" - 2016-03-11 - Przytoczna (lubuskie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, koordynowanie prac膮 na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dzieci臋cy w Krakowie - 2017-03-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowePrzestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznejUdzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnychWsp贸艂praca przy wdra偶aniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje prac臋 w mi艂ym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, mo偶liwo艣膰 zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzis艂aw - Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedzia艂ku do niedzieli co drugi dzie艅 w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potrawobr贸bka produkt贸w
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy i dobry wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Nisko (podkarpackie)
Zwi膮zane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- US艁UGOWE "BP" BO呕ENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
Praca przy produkcji da艅 gotowych (operator maszyn)
FOODMAKERS Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
w/g stanowiska
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE-"BUDMA" - 2017-11-13 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Wczasowy "GRYF" Mi臋dzywodzie - 2018-03-07 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
praca przy produkcji wafli
Wyr贸b i Sprzeda偶 Wafli Henryk Buda - 2016-09-09 - 呕uk贸w Drugi (lubelskie)
Kompleksowa obs艂uga w贸zka wid艂owego, transport mi臋dzywydzia艂owy, znajomo艣膰 zasad gospodarki magazynowej. Wykszta艂cenie zawodowe. Mile widziany sta偶 pracy. Uprawnienia do obs艂ugi w贸zka wid艂owego. Pracodawca zapewnia bardzo dobre warunki pracy (do wynagrodzenia b臋dzie dodawana premia uznaniowa do 50% wynagrodzenia zasadniczego). Praca na trzy zmiany w godzinach 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, 22.00 - 06.00. Pracodawca zapewnia transport z Wejherowa, Strzebielino, Luzino, L臋bork.
"Eurocast" Sp. z o.o. Strzebielino - 2016-02-05 - Strzebielino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze sztuk膮 kulinarn膮, praca w zespole, przygotowywanie imprez (wesela, urodziny), sk艂adanie zam贸wie艅.
Wowra Adrian - 2016-02-12 - Cha艂upki (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w, uk艂adanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Piotrkowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, menu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (艣l膮skie)
praca w kuchni
Ruszewski Sp贸艂ka Jawna - 2016-06-07 - Now臋cin (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie
D.W. Daniel Wewi贸r B艂onie - 2016-10-03 - Piorun贸w (mazowieckie)