KUCHARZ-SPRZEDAWCA Libi膮偶 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶 produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy fiskalnej
Data publikacji: 2017-07-18
Lokalizacja: Libi膮偶 (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Libi膮偶, powiat: chrzanowski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶 produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
dwie zmiany: 9-17, 14-22miejsce pracy: Libi膮偶 lub Chrzan贸w
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Libi膮偶
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: chrzanowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.07.2017
Data zako艅czenia pracy: 17.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: OBS艁UGA KASY FISKALNEJ
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe, 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe - nie wymagane, organizacja pracy, praca w grupie, umiejetno艣膰 obs艂ugi kasy fiskalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 8, 32-500 Chrzan贸w, powiat: chrzanowski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, skierowanie z PUP - subsydiowana oferta pracy adresowana do os贸b bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Chrzan贸w, b臋d膮ce od 30 r.偶.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzan贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chrzan贸w
Adres strony pracodawcy: www.kebabtaurus.pl
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 17.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Instytut Naukowo-Badawczy Ksi臋dza Sebastiana Kneippa Zesp贸艂 Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2019-04-05 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez OHP - 2016-02-11 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢C PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENT脫W Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzis艂aw Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
PP-RPO
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2016-12-02 - Bochnia (ma艂opolskie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZ膭DZANIE DESER脫W, CIAST I PRZETWOR脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
Przedsi臋biorstwo Handlowo-us艂ugowe ELCOP SERWIS Tomasz R贸偶ak Kielce - 2018-11-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
P艁UCIENNICZAK PIOTR MA艁A GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-12-14 - Turek (wielkopolskie)
osoba do przyuczenia
Go艣ciniec Z臋bcowski s.c. - 2016-05-18 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przestrzeganie przepis贸w HACCP, obr贸bka produkt贸w, przygotowywanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie
13 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2019-04-09 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Przemy艣l (podkarpackie)
- Zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami- Organizacja pracy dzia艂u kuchni, w tym zarz膮dzanie- Znajomo艣膰 kontroli jako艣ci i czysto艣ci HACCP- Sumienno艣膰 i odpowiedzialno艣膰
O艣rodek Wczasowy "Contessa" Dziwn贸wek - 2016-02-17 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Pawe艂 Miszczak KU殴NIA SMAK脫W - 2018-07-11 - Ma艂e Pu艂kowo (kujawsko-pomorskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wed艂ug programu sta偶u. Godziny odbywania sta偶u od poniedzia艂ku do pi膮tku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta od 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym sta偶u od poniedzia艂ku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zak艂adu pracy w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
mycie myjk膮 wysoko艣ciow膮
WOJCIECH JAROSZEWICZ "WIR" - 2018-02-27 - Suchowola (podlaskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zielon膮 G贸rk膮" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NR 86 "T臉CZOWY 艢WIAT" - 2018-08-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracjipraca w godzinach od 8.00 do 16.00, od 11.00 do 19.00
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Gorlice (ma艂opolskie)
jw.
Dom Pomocy Spoecznej dla Kobiet im. 艢w. J贸zefa ZSMBM - 2018-12-13 - Warszawa (mazowieckie)
manualne pakowanie palet z p艂yt膮 HDF ( wyr贸wnanie p艂yty na palecie, spi臋cie ta艣m膮 pet, foliowanie foli膮 stretch) manualne uk艂adanie p艂yty HDF na palecie
IKEA Industry Poland Sp. z o.o. Oddzia艂 Orla - 2017-08-25 - Koszki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-10-03 - Micha艂owice (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2016-06-17 - Gliwice (艣l膮skie)
Wyr贸b da艅 typu fast food
PHU Sylwia Girwidz W臋gorzewo - 2018-04-27 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
monta偶 - konserwacja
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)