KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 1 850 PLN

Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania

Data publikacji: 2016-08-05

Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)

Pracodawca: Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: inna

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 05.08.2016

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku

Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: pomorskie

Powiat pracodawcy: m. Słupsk

Gmina pracodawcy: Słupsk

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Słupsk

Ulica pracodawcy: Kaszubska

Numer budynku pracodawcy: 22

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 05.08.2016

Oferta pracy ważna do: 04.09.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 13 PLN

Sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, mycie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ (STAŻ) - 997,4 PLN

zgidnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Krosno (podkarpackie)

KUCHARZ/KELNER - od 2 000 PLN

mile widziane doświadczenie, checi do pracy, praca w kuchni, obsługa baru
P.P.H.U. "WIP" Witold Płoński - 2017-09-13 - Wleń (dolnośląskie)

KONFEKCJONER - od 13 PLN

Pakowanie kosmetyków przy linii produkcyjnej.
SPÓŁDZIELNIA ŚWIT - 2017-10-27 - Hipolitów (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków dla ok. 50 osób
Przedsiębiorstwo STIGMA Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Krynica Morska (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Kraśnik (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, podwieczorek) dla ok. 100 dzieci zgodnie z wytycznymi
PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 20 - 2016-08-23 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)

KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - od 2 000 PLN

umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, znajomość oryginalnych i regionalnych potaw i surowców
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ozorków (łódzkie)

KUCHARZ - do 2 800 PLN

przygotowtywanie dań - kuchnia tradycyjna+ włoska, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2017-10-30 - Bytom (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowanie potraw w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

zarządzanie częścią personelu pochodzącą z Ukrainy i Rosji
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Zakopane (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

praca w zawodzie
Pistacja s.c. - 2016-06-15 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

przygotowanie dań kuchni polskiej
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2017-10-20 - Tworóg (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-06-02 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Łochów (mazowieckie)

KUCHARZ - MICHAŁOWICE - od 1 200 PLN

przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, catering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Michałowice (małopolskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ -PIZZER - od 2 800 PLN

Przygotowywanie zestawów obiadowych, wyrób pizzy i fast-food.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2018-09-06 - Nisko (podkarpackie)

MECHANIK-MONTER - do 2 192 PLN

Samodzielna praca na podstawie dokumentacji technicznej; montaż, instalacja, naprawa i konserwacja maszyn i urządzeń oraz elementów konstrukcyjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ - od 1 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE DAŃ W RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Srebrna Góra (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ustalanie karty dań, dbanie o jakośc i estetykę przygotowywanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Syców (dolnośląskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków dla gości według określonych standardów, dbanie o porządek w miejscu pracy, pieczenie ciast oraz przygotowywanie tortów, deserów, cateringu.
AKUKU CAFE ILONA KARÓLEWSKA - 2016-04-11 - Olesno (opolskie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - od 2 500 PLN

przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporządzanie w języku np. nepalskim list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Józefosław (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 200 PLN

wg stanowiska, przepisy w j. wietnamskimumiejętność pracy w zespoe, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)

KUCHARZ - do 2 520 PLN

Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

- obróbka surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, mięsa, jaj itp.- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)

SPRZĄTACZKA BIUROWA - od 16 PLN

w/g stanowiska
GRADER Grażyna Dereń - 2018-07-30 - Kielce (świętokrzyskie)