KUCHARZ Słupsk oferta pracy Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green B
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i według zasad technologii żywienia. Dbanie o jak największą jakość i smak posiłków. Praca w Restauracji AUREUS, 76-200 Słupsk ul. Westerplatte 4. Praca na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16.
Data publikacji: 2021-03-09
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green B
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i według zasad technologii żywienia. Dbanie o jak największą jakość i smak posiłków. Praca w Restauracji AUREUS, 76-200 Słupsk ul. Westerplatte 4. Praca na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: cierpliwość , opanowanie, sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność przygotowywania potraw
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : Doświadczenie w pracy na kuchni, dobra organizacja pracy własnej. Książeczka SANEPID. Preferowany kontakt przez email: rekrutacja (at) pomorskierestauracje.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green Bistro, Blue Bistro, Truck Bistro, Prorecykling, Euroenterprises
danePracodawcy_nip: 8391004904
danePracodawcy_regon: 005316742
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2263
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.03.2021
Oferta pracy ważna do: 08.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16ec4612d907717df964ca5785bcc1dd
Podobne oferty pracy
- Zapoznanie się z podstawowymi zasadami rachunkowości,- Księgowanie faktur,- Analizowanie rozrachunków,- Archwizowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- Obsługa grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzedaż produktów garmażeryjnych. Dbanie o czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. STRZELCóW BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWAŁA PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw (gotowanie), prace pomocnicze i porządkowe w kuchni
BORIM Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Pszczyna (śląskie)
wymiana opon, sprzedaż materiałów hurtowych
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Kraków (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Stare Pieścirogi (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Umowa zlecenie nie mniej niż 8 godzin w miesiacu Kontakt telefonicznyOferta znajduje sie w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-08-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według wytycznych; umowa na okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 10.00- 23.00
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - CAFE BACCARAT - 2017-03-22 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami . Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji . Zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy. Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych – warunek konieczny Doświadczenie na podobnym stanowisku . Znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP Umiejętność pracy w zespole , Dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy, Kreatywność, pomysłowość, dużo energii i pasji do gotowania, Bardzo dobra organizacja pracy,
Villa Delfin spa - 2020-10-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2018-09-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-04-20 - Pelplin (pomorskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Hanna Elżbieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-01-27 - Grabianów (mazowieckie)
Przygotowywanie jadłospisu, prace kuchenne . Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2017-04-21 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, obsluga klientów, przyjmowanie zamówień, tłumaczenie receptur,
Brothers Spółka Z o.o. - 2017-05-18 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw dla klientów sanatorium.Praca dwuzmianowa, I zmiana : 7:00-15:00; II zmiana: 11:00-19:00.
"Astoria" s.c. K. Baran, L. Załucka, Ł. Baran - 2019-04-23 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca w kantynie studenckiej wydajacej ok. 500 posiłków , przygotowywanie ok 15 dań z kuchni polskiej oraz światowej.Umowa na czas nieokreslony, miejsce pracy Wrocław, ul. Ostrowskiego, praca od 6-14Kontakt przez email: piotrek.kęszczycki (at) interia.plCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie surówek, salatek, potraw i dań kuchni polskiej, deserów, ciast.1/2 etatudyspozycyjność od 6 do 18, praca na dwie zmiany od 6 do 14, od 10 do 18
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Wrocław (dolnośląskie)
-Kompletacja zamówień, wykładanie towaru, załadunek, liczenie zwrotów,-Praca w magazynie Biedronki w Gdańsku przy ul. Kartuskiej 491,-Zapewniony zorganizowany bezpłatny transport z Tczewa i Malborka,-Dwie zmiany: 11.45-20.00 i 20.30-04.45-Kontakt e-mail: biuro.gdansk (at) twojakadra.pl-Kontakt telefoniczny 735-989-401.
TWOJAKADRA.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-21 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Poznań (wielkopolskie)
samodzielnie przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Pawłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w małej gastronomii
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-04-29 - Libiąż (małopolskie)
przygotowywanie kebabów
MAX KEBAB KAROLINA FAWAD - 2018-05-08 - Hrubieszów (lubelskie)
Przyrządzenie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należnego wykonywania umowy.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- obsługa klientów,- przygotowywanie posiłków z menu lokalu,- dbanie o czystość lokalu,- współpraca z innymi pracownikami,
WIELKI KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-10 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pozostali pracownicy wykonujący prace proste gdzie indziej niesklasyfikowani
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - Bobrowniki (kujawsko-pomorskie)
Zapoznanie z zasadami planowania jadłospisów i przygotowywania wg nich posiłków i inne
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-09-22 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kuczów (świętokrzyskie)