KUCHARZ Racibórz oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
Data publikacji: 2016-01-19
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.01.2016
Nazwa pracodawcy: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.01.2016
Oferta pracy ważna do: 19.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie prac pomocniczych na budowie
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Lipie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2017-01-09 - Osieczany (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kotlarska Kontakt kandydatów z pracodawcą osobiście lub telefonicznieOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
ochrona obiektu o charakterze przemysłowym
"IMPEL SECURITY POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków pod zamówienie
"Żero" - 2017-04-24 - Skwierzyna (lubuskie)
zgodny ze stanowiskiem
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY HENRYK IURSZULA SOSZKO Henryk Soszko - 2018-02-13 - Drzewicz (pomorskie)
Przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych oraz imprez zbiorowych.
Hanna Kubacka-Głąbiak ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY " HANIA" - 2016-02-09 - Margonin (wielkopolskie)
- przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień- dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Gorlice (małopolskie)
praca jako kucharz
Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak - 2016-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. wynagrodzenie miesięczne brutto 3000zł.
Gospodarstwo Rybackie MIKOŁAJKI Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Lekka Kuchnia catering dietetyczny Beata Walczuk - 2016-01-20 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. JAREMA Heronim Łojek - 2018-09-05 - Nowa Słupia (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Gumna (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Leszno (wielkopolskie)
Gotowanie dla 100 osób, jeden posiłek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprzątanie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2016-04-25 - Czarna Woda (pomorskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych . Obsługa pieca elektrycznego, piecyka gazowego. Praca przy sklepie spożywczym.
ZPUH "Władysław" - 2017-01-23 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i tradycyjnej.
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2015-12-02 - Bytom (śląskie)
Samodzielne gotowanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17 w ołobrzegu, również w weekendy.
KASYNO "NOWE" JADWIGA MURAWSKA - 2017-08-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJÓWKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-01-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2015-12-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Odbieranie zamówień wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, schładzanie i mrożenie produktów, organizowanie stołu szwedzkiego.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łańcut (podkarpackie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-10-10 - Polkowice (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko
Hotel "Pastel" - 2015-12-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych
Zespół Placówek Oświatowych w Podedwórzu Szkoła Podstawowa - 2018-08-01 - Podedwórze (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
L&P Sp. z o.o. - 2017-07-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)