KUCHARZ Puck oferta pracy BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 25 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni wed艂ug receptur
Data publikacji: 2020-08-25
Lokalizacja: Puck (pomorskie)
Pracodawca: BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Molo, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni wed艂ug receptur
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 25 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Puck
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2211
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Puck
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 25 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski
danePracodawcy_nip: 5861121021
danePracodawcy_regon: 191194160
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Miko艂aja Reja 5/5, 81-441 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
danePracodawcy_kodPowiatu: 2262
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934100
Ulica pracodawcy: Miko艂aja Reja
Numer budynku pracodawcy: 5
danePracodawcy_nrLokalu: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 04.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?299be29c115c79e292838ab4c94d565f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 wed艂ug receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie sosu, sa艂atki, kebab贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2019-12-23 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, wydawanie posi艂k贸w.Dyspozycyjno艣膰 w weekendy.Wykszta艂cenie podstawowe/zawodowe.Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia po okresie pr贸bnym na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony na 1/2, 3/4 lub ca艂y etat.Umow臋 zlecenie lub samozatrudnienie.
K&N Kacper Turko - 2019-09-20 - Racib贸rz (艣l膮skie)
lepienie pierog贸w
"Pani Piero偶ek" Monika Jab艂o艅ska - 2017-01-04 - Bia艂ystok (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Radom (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskien
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - S艂upsk (pomorskie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 呕ywiec (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o estetyke potraw,utrzymanie porz膮dku i higieny pracy, praqwid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni. Dowo偶enie posi艂k贸w (zast臋pstwa).
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2017-08-09 - Racib贸rz (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-05 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Praca wyjazdowa na terenie kraju (g艂ownie p贸艂noc). Prace monta偶owe na dachach
Baltic Energy Ryszard Jesionowski - 2019-01-25 - Gda艅sk (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz sk艂adnik贸w kuchni wietnamskiej- komunikacja w j臋zyku wietnamskim z pozosta艂ymi pracownikami oraz z dostawcami
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2019-09-16 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w firmie obs艂uguj膮cej Wojew贸dzki Szpital Zespolony w Elbl膮gu (kuchnia szpitalna), godz. pracy 6.00-14.00, 14 z艂 za godz. brutto, mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na sta艂臋
Rebus Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-05-22 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres pr贸bny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Przygotowywanie ciasta do pizzy. Przygotowywanie i wypiek pizzy.
Firma Handlowa Przemys艂aw Litterski - 2018-08-29 - Puck (pomorskie)
przew贸z os贸b komunikacj膮 miejsk膮
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - 呕ory (艣l膮skie)
gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w
Catering 艢l膮sk sp贸艂ka cywilna - 2020-02-28 - Orzesze (艣l膮skie)
1. Planowanie, organizowanie koordynowanie i nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami w obszarze gastronomii (obs艂uga go艣ci, zarz膮dzanie personelem, administracja).2.Odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 zada艅 sprzeda偶owych. 3.Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych klient贸w. 4.Analiza danych rynkowych dotycz膮cych segmentu konsument贸w, dzia艂a艅 konkurencji i wynik贸w w艂asnego produktu. 5.Wsp贸艂praca przy przeprowadzaniu rekrutacji i selekcji nowych pracownik贸w.6.Monitorowanie pracy personelu, w celu zapewnienia efektywno艣ci dzia艂ania zgodnie z przyj臋t膮 w hotelu polityk膮 i procedurami.7.Wsp贸艂pracowanie i porozumiewanie si臋 z pozosta艂ymi s艂u偶bami Hotelu w celu zapewnienia sp贸jno艣ci dzia艂a艅.8.Kontrolowanie jako艣ci 艣wiadczonych us艂ug w celu zagwarantowania odpowiednich standard贸w obs艂ugi go艣ci.9.Nadzorowanie stanu i jako艣膰 urz膮dze艅, wyposa偶enia, materia艂贸w (produkt贸w), wsp贸艂pracowanie z dostawcami.10.Odpowiadanie na pytania dotycz膮ce 艣wiadczonych us艂ug, przyjmowanie i reagowanie na skargi i uwagi go艣ci.11.Zapewnienie wykonywania zada艅 zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa i higieny oraz zgodnie i innymi przepisami.12.Kontrola jako艣ci i form oraz sposobu serwowania da艅.13.Kontrola procesu sk艂adania zam贸wie艅 towar贸w i us艂ug, nadz贸r nad ich realizacj膮.14.Ustalanie grafik贸w i rozliczanie czasu pracy podleg艂ych pracownik贸w.15.Koordynowanie realizacji plan贸w finansowych gastronomii poprzez analizowanie sprzeda偶y i kontrol臋 koszt贸w; kalkulowanie odpowiednich wska藕nik贸w i d膮偶enie do osi膮gni臋cia cel贸w ekonomicznych.16.Nadz贸r nad sporz膮dzaniem inwentaryzacji punkt贸w gastronomicznych. 17.Rozliczenia magazynowe.18.Kontrol臋 czysto艣ci i wystroju pomieszcze艅 w gastronomii.
Interferie Medical SPA sp. z o.o. - 2016-01-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2016-12-13 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w obiadowych (catering).
GASTRO-SERVICE Rafalscy s.c. - 2019-12-11 - Siedlce (mazowieckie)
Gotowanie i powi膮zane z gotowaniem
Firma Handlowa Andrzej Ilczuk - 2016-04-18 - Sosnowica (lubelskie)
przygotowanie da艅 z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napo贸w i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wymagany rok do艣wiadczenia na podobnym stanowisku, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-10-19 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)