KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Pozna艅 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i podawanie potraw, napo贸w i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
Data publikacji: 2018-11-29
Lokalizacja: Pozna艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie i podawanie potraw, napo贸w i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Pozna艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
do艣wiadczenie zawodowe (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: dyspozycyjno艣膰
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
doskona艂a znajomo艣膰 kuchni bengalskiej lub tureckiej, mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne, miejsce pracy Pozna艅: ul. Palacza 39, ul. Staro艂臋cka 44, ul.Dabrowskiego 82A, mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Czarnieckiego 9, 61-538 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, 艣wiadectwo pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Pozna艅
Gmina pracodawcy: Pozna艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pozna艅
Ulica pracodawcy: Czarnieckiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 29.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 13.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Naprawy bie偶膮ce oraz usuwanie usterek w obiekcie, utrzymanie czysto艣ci wok贸艂 obiektu. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15 w Ko艂obrzegu.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "P脫艁NOC" Sp. z o.o. (O艣rodek 鈥濸hoenix" dawny Chemik) - 2018-07-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Monta偶 urz膮dze艅.
WORK SERVICE S.A. - 2016-10-19 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opiek膮 szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprz臋t i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
kucharz
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-03-08 - Racot (wielkopolskie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA PRACA W GODZINACH 10-22"QUATTRO " UL.G艁OWACKIEGO 51
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW - 2018-06-27 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowanie pizzy dla go艣ci wed艂ug okre艣lonych standard贸w,nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czysto艣ci sprz臋tu i pomieszcze艅.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMI艃SKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przestrzeganie przepis贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy; przygotowywanie surowc贸w do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posi艂k贸w, sma偶enie, pieczenie, przygotowywanie sur贸wek; utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca
FHU M i M WOJCIECHOWSKI MARCIN - 2018-08-22 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, np. barszcz, pampuchy, pielmieni, placki. Praca od poniedzia艂ku do soboty, 60 godzin pracy w mieis膮cu, 2-3 godziny pracy dziennie, lokal otwarty w godzinach 12:00-22:00;P贸藕niej mozliwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. LegnickaOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Troszyn (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Zgierz (艂贸dzkie)
- szkolenie BHP i ppo偶.- przedstawienie zakresu obowi膮zk贸w- zapoznanie si臋 ze stanowiskiem pracy i z urz膮dzeniami u偶ywanych na stanowisku (komputerem, drukark膮 fiskaln膮 i innymi)- zapoznanie z nazewnictwem sprzedawanych towar贸w, kartoteki materia艂owe, poznanie programu sprzeda偶y- sprzeda偶 towar贸w wg istniej膮cego programu materia艂owego i drukarki fiskalnej, kompletowanie dokument贸w przychodowych i rozchodowych
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Nowa S贸l (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rad艂贸w (ma艂opolskie)
j.w.
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Ostrom臋czyn-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
Firma Handlowo Us艂ugowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-03-01 - Zg贸rsko (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 w praktyce kuchni arabskiej/kurdyjskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Nauczyciel przedszkolaWynagrodzenie 2300,00 + premia
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE JACEK I AGATKA W BOLES艁AWCU - 2017-01-26 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej i kresowej, ustalanie karty da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Krapkowice (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2017-05-17 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
obr贸bka wst臋pna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Suwa艂ki (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spo偶ywczo Przemys艂owy Restauracja "Pestka" Wies艂aw Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOS艁AW JAKUB KMITA - 2017-01-05 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)