KUCHARZ Strzelno oferta pracy SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY


Największy wybór odzieży

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 100 PLN

Zakres obowiązków: uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przgotowywaniu według niego posiłków; spożądzanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia; pobieranie produktów spożywczych z magazyny żywności w ilosci przewidzianej w recepturze; dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych; urzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzetu kuchennego

Data publikacji: 2018-06-14

Lokalizacja: Strzelno (kujawsko-pomorskie)

Pracodawca: SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Parkowa 10, 88-320 Strzelno, powiat: mogileński, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przgotowywaniu według niego posiłków; spożądzanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia; pobieranie produktów spożywczych z magazyny żywności w ilosci przewidzianej w recepturze; dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych; urzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzetu kuchennego

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelno

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mogileński

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzelno

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018

Data zakończenia pracy: 31.03.2019

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*

wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_1: Technik żywienia i usług gastronomicznych*

wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: kurs gastronomiczny

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
refleks, koncentracja, dobra pamięć, samodzielność, umiejętność podejmowania decyzji;zagrożenia: praca w pozycji stojącej, praca w warunkach zmiennotermicznych, kontakt z substacjami biologicznymi i chemicznymi

Nazwa pracodawcy:
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mogilnie

Adres pracodawcy:
Obrońców Mogilna 1, 88-300 Mogilno, powiat: mogileński, woj: kujawsko-pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie do pracy

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie

Powiat pracodawcy: mogileński

Gmina pracodawcy: Mogilno

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Mogilno

Ulica pracodawcy: Obrońców Mogilna

Numer budynku pracodawcy: 1

Profil działalności pracodawcy: edukacja

Nazwisko osoby zgłaszającej: Elżbieta Lewandowska

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mogilnie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 14.06.2018

Oferta pracy ważna do: 31.08.2018

Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie posiłków, potraw, dań
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Skoczów (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTEURACJA POD DĘBAMI - 2016-04-20 - Puławy (lubelskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 900 PLN

przygotowywanie samodzielnie potraw w kuchni
AVANGARD SYSTEM ELŻBIETA PAZIEWSKA - 2015-12-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (30OP) - od 1 000 PLN

pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw
Usługi gastronomiczne Mustafa Mohammad - 2016-01-13 - Otwock (mazowieckie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-07-06 - Bytom (śląskie)

NAUCZYCIEL / INSTRUKTOR PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU + ST PO WER - 997,4 PLN

- Uczestnictwo w zajęciach teoretycznych i praktycznych, pomoc w codziennej kontroli urządzeń transportu bliskiego, pomoc w obsł. klientów, pomoc w ogranizacji szkoleń, zajęcia praktyczne z obsł. urządzeń transportu bliskiego.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 750 PLN

zodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia Ciastkarnia PSZCZÓŁKA Michał Pszczoła - 2016-06-10 - Będzin (śląskie)

KUCHARZ - od 1 772 PLN

Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

Przygotowywanie posiłkówOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są najpierw o kontakt telefoniczny 514 553 500.
TOSCANA s.c. - 2018-01-29 - Płońsk (mazowieckie)

KUCHARZ - od 13 PLN

przygotowywanie posiłków
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)

KIEROWCA CIĄGNIKA SIODŁOWEGO - od 2 500 PLN

obsługa ciągnika siodłowego, transport towaru
HENRYK MILEWICZ Transport Ciężarowy - 2017-03-29 - Wschowa (lubuskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bielawa (dolnośląskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 1 500 EUR

Przygotowywanie składników oraz potraw.
Lemo Gostinstvo, trgovina in posredništvo d.o.o. - 2017-12-29 - Słowenia (Słowenia)

KUCHARZ - 2 500 - 5 000 PLN

doświadczenie na ww stanowisku,książeczka sanepidowska,miejsce pracy: Kozły 5A
CRYSTAL RESTAURANT J.WNUK, K.ADAMSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-05 - Kozły (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 14,5 PLN

Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - do 2 300 PLN

Przygotowywanie potraw japońsko-koreańskich.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie potraw mięsnych, dań cateringowych, deserów, przygotowywanie pizzy
Kwiaciarnia "KAMELIA" - Artykuły różne Santa Fee Restauracja Pub Kawiarnia - 2016-09-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

- przygotowywanie dań z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakistańskiej ( konieczna znajomość )- przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)

STOLARZ - do 2 100 PLN

przygotowanie fornirów, fornirowanie, cięcie płyt meblowych, praca z urządzeniami: piłofrezarka, spajarka
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Cegielnia (mazowieckie)

KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA - 13 - 25 PLN

Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; godziny pracy do uzg. z pracodawcą; miejsce pracy: Świbie;
Hubert Kremzer - 2017-08-07 - Świbie (śląskie)

SPRZEDAWCA W BRANŻY SPOŻYWCZEJ - od 2 100 PLN

praca na hali sprzedazy,obsługa kasy,obsługa klientów, wykładanie towaru, praca na stoisku mięsnym
"DINO POLSKA" S.A - 2017-07-21 - Krotoszyn (wielkopolskie)

KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ - od 1 700 PLN

Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Sieradz (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie makaronów, zup, sałatek, dań obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)

CIEŚLA - ZBROJARZ - do 16 PLN

Remonty cieślarsko-zbrojarskie (budowa budynków wielorodzinnych).
Przedsiębiorstwo Budowlane "Kokoszki" S.A. - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

praca w kuchni, kontakt z pracodawcą tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)


Wybierz powiat