KUCHARZ Porosły-Kolonia oferta pracy RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kuchnia Polska.
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: Porosły-Kolonia (podlaskie)
Pracodawca: RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:16-070 Porosły-Kolonia 1h, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kuchnia Polska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Porosły-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Choroszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
16-070 Porosły-Kolonia 1h, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Choroszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Porosły-Kolonia
Adres strony pracodawcy: www.restauracjabelweder.pl
Numer budynku pracodawcy: 1h
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelarskie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e6e368c46164935fcb6bc131fd836f11
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw dla gości restauracji;
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie śniadań / 50 osób/Sprzątanie obiektu
P.P.U.LAGUNA - 2019-04-05 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-10-24 - Szczawnica (małopolskie)
Przygotowywanie dań z produktów najwyższej jakości i walorach smakowych. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych w recepturach. Zapewnienia najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z najwyższymi standardami. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.Praca w ruchu ciągłym tj., weekendy i święta. Równoważny czas pracy - 5 dni w tygodniu.Godziny pracy: 7.00-15.00,15.00-23.00.Oferta również dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2018-10-29 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. Produkcja posiłków. Bieżące mycie maszyn i urządzeń funkcjonujących w kuchni.system czasu pracy równoważny, zmiany 4:00-14:00, 6:00-16:00Praca na czas określony: 6 m-cy, następnie czas nieokreślonyKontakt z pracodawcą: kadry (at) mcus.pl lub 071 3769936
Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Pobieranie, ewidencjonowanie i ocena produktów oraz nasion. Prowadzenie samodzielnych analiz, sporządzanie dokumentacji z wykonywanych analiz, archiwizowanie prób, monitoring parametrów jakościowych produkcji. Przygotowywanie świadectw wysyłkowych, dbanie o czystość na stanowisku pray, inne obowiązki wynikające z bieżącej pracy działów.
Zakłady Tłuszczowe w Bodaczowie sp. z o.o. - 2018-08-20 - Bodaczów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rząska (małopolskie)
przygotowywanie dań
PPHU ANGELLO S.C. IZABELA OSIEWICZ, MAREK OSIEWICZ - 2017-07-28 - Rawicz (wielkopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-10-13 - Tczew (pomorskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna, wykańczanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz w stołówce w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Szemudzie. Umowa na czas określony od 01.02.2017 (możliwość wcześniejszego zatrudnienia), z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Szemudzie - 2017-10-13 - Szemud (pomorskie)
kuchnia polska
ANATOL TIMOSZUK - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
prace budowlane, praca na wysokości
ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ GRONEKO SC - 2016-06-23 - Mikorzyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywaniem potraw - kuchnia polska
,,ITALSERVICE,, Anna Łopatto - Nowacka - 2016-06-02 - Niechlów (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
test rynku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na kuchni
LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Sprzedaż wyrobów garmażeryjnych i innych potaw również serwowanych na ciepło, obsługa kasy fiskalnej.
Gospoda Pizzeria "Bogaczowiczanka" Marcin Bradel (Góralskie Jadło, Handel Det., Usługi Rekl. "Harnaś", Sklep Spożywczy) - 2017-09-18 - Stare Bogaczowice (dolnośląskie)
dostawy gazów technicznych do klientów
WIECH JAROSŁAW Z.G.I - INVESTMENT - 2017-02-01 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZĄTANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
STAR PORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
KOSMETYKA ESTETYCZNA JOANNA SOBIERAJSKA - 2019-04-04 - Leszczowate (podkarpackie)
Instalacja, montaż, naprawa i konserwacja sprzętów elektrycznych, okablowań, maszyn i innych urządzeń przy użyciu narzędzi ręcznych i elektronarzędzi. Dokonywanie pomiarów elektrycznych i ich regulacja (zgodnie z uprawnieniami). Analizowanie projektów elektrycznych, realizacja testów systemu (diagnostyka), identyfikowanie potencjalnych niebezpieczeństw, łączenie okablowania i instalacji oświetleniowych, itp.
AL PIEKARNIA-CUKIERNIA SP. Z O.O. SP. K. - 2018-11-21 - Karwia (pomorskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Przyjezierze (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie sałatek, warzyw, obiernie, krojenie. Przygotowywanie różnego rodzaju potraw w tym makaronów, przystawek.Umowa zlecenie około 70-80 h w m-cu, dyspozycyjność 12-20umowa zlecenie, zatrudnienie na 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów do produkcji, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Ciechanów (mazowieckie)