KUCHARZ Jarocin oferta pracy LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na kuchni
Data publikacji: 2017-08-30
Lokalizacja: Jarocin (wielkopolskie)
Pracodawca: LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców Wielkopolskich 18, 63-200 Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarociński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarocin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
UL. KS. JERZEGO POPIEŁUSZKI 26, 85-863 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: UL. KS. JERZEGO POPIEŁUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2017
Oferta pracy ważna do: 30.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 przygotowywanie i wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna
 kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie posiłków.
 kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
 
 Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków.
 ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-05-05 - Lublin (lubelskie)
 
 przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
 IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-07-17 - Chrzanów (małopolskie)
 
 przygotowanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Częstochowa (śląskie)
 
 odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
 kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
 
 Produkcja i dystrybucja posiłków
 kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
 
 przygotowywanie potraw (obiadów)
 LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-04-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
 
 przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
 Przedszkole Miejskie Nr 160 - 2016-01-05 - Łódź (łódzkie)
 
 gotowanie, przygotowywanie potraw
 Firma Wielobranżowa Kaźmierczak Andrzej - 2016-06-08 - Bytom (śląskie)
 
 Przygotowywanie trzech posiłków dziennie dla poszczególnych grup wiekowych dzieci z obowiązującym jadłospisem. Przygotowywanie zamówień. Utrzymywanie porządku w kuchni.
 kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Pysznica (podkarpackie)
 
 wg stanowiska
 KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2016-08-30 - Cedzyna (świętokrzyskie)
 
 przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu
 "Mój Dom na Sielskiej" Aneta i Bogdan Mossakowscy s.c. - 2017-09-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
 
 Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
 F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-01-03 - Staroźreby (mazowieckie)
 
 Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
 Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-05-04 - Turawa (opolskie)
 
 Przyrządzanie dań
 Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata - 2017-10-09 - Ruda Śląska (śląskie)
 
 do uzgodnienia
 DR INVEST S.C. - 2017-06-21 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
 
 Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
 REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2015-12-16 - Nowe Pole (pomorskie)
 
 przygotowywanie posiłków
 SYLMAR - 2016-05-04 - Starachowice (świętokrzyskie)
 
 j.w.
 kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
 
 bez kwalifikacji, rej. na 16.03.2017, II profil, WRPO, Czyszczenie poboczy dróg, wycinanie krzewów przy drogach gminnych, czyszczenie i odchwaszczanie chodników, utrzymywanie czystości zieleńców i klombów
 kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sośnie (wielkopolskie)
 
 WG PROGRAMU
 kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Warszawa (mazowieckie)
 
 przygotowanie posiłków
 PHU Małgorzata Osuchowska - 2016-02-25 - Malbork (pomorskie)
 
 obróbka wstepna surowców, przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń
 kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Żagań (lubuskie)
 
 Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, praca w dni powszednie, zmiany od 12-14h
 kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
 
 -przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
 Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków oraz imprez okolicznościowych.
 Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Janusz Gęsina - 2016-08-05 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
 
 wykształcenie zawodowe, doświadczenie bez znaczenia, umiejętność pracy na obrabiarkach skrawających.
 P.P.U.H. SCORPION - 2017-09-21 - Rozdrażew (wielkopolskie)
 
 przygotowywanie potraw
 Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-21 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
 
 Przygotowywanie dań, menu. Czytanie i znajomość przepisów, przypraw i owoców wietnamskich. Negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
 kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)