KUCHARZ Podłopień oferta pracy Biel Paweł Firma Handlowo Usługowa Karczma "DĘBOWE WROTA" Dobra 571
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Podłopień (małopolskie)
Pracodawca: Biel Paweł Firma Handlowo Usługowa Karczma "DĘBOWE WROTA" Dobra 571
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-650 Podłopień 303, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Podłopień
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: limanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tymbark
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Biel Paweł Firma Handlowo Usługowa Karczma "DĘBOWE WROTA" Dobra 571
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
34-650 Podłopień 303, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: limanowski
Gmina pracodawcy: Tymbark
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Podłopień
Numer budynku pracodawcy: 303
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2016
Oferta pracy ważna do: 04.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotwanie dań obiadowych
"PROFI" S.C. Katarzyna Kidawa-Kałka, Janusz Kałka - 2016-05-19 - Sosnowiec (śląskie)
do uzgodnienia
PPHU "COBRA TEX" Stanisław Staniszewski - 2017-04-18 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ I PODAWANIE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN.6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 08.00-20.00/DZIEŃ PRACY, DZIEŃ WOLNY
WIARUS ANNA FIEREK - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w Dębinówka Dom Gościnny
GOSPOD AGROTURYSTYCZNE DĘBINÓWKA - 2017-11-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Sprzątanie klatek schodowych w blokach i terenu wokół bloków
FIRMA "REPRODEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, praca przy frytownicy
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, lokalu, prace przy barze
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radzanowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wymagana znajomość kuchni polskiej i europejskiej, doświadczenie min. 2 lata, praca OSTOJA CHOBIENICE
ONIX Sp. z o.o. - 2018-07-11 - Chobienice (wielkopolskie)
przygotowywanie potrawPraca w godz. 7-15giełda pracy 06.02.2018 godz. 10.00. PUP Tarnobrzeg
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2018-01-18 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
Zbrojarz
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-07-09 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
SPAGHETTERIA PIZZERIA "SIESTA" KRZYSZTOF MACIEJEWSKI - 2016-02-04 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Grajewo (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBANIE O PORZĄDEK NA KUCHNI. PRACA NA DWIE ZMIANY: PIERWSZA ZMIANA OD 11:00-19:00, DRUGA ZMIANA OD 14:00-22:00
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2018-03-27 - Dębica (podkarpackie)
Praca w kuchani.Od poniedziałku do piatku w godzinach 9:00-17 :00
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-03-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc. Oferta dostępna w wsali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
- POZYSKIWANIE ZLECEŃ NA RADIOWE KAMPANIE REKLAMOWE,- AKTYWNE POZYSKIWANIE I UTRZYMYWANIE RELACJI HANDLOWYCH Z KLIENTAMI, PRZYGOTOWYWANIE OFERT HANDLOWYCH,- REALIZOWANIE ZAŁOŻONYCH PLANÓW SPRZEDAŻOWYCH.
TIME SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej, kuchni wschodniej, dań zawartych w menu restauracji.
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2018-02-21 - Mielec (podkarpackie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowywanie samodzielne warzyw oraz mięs, następnie gotowanie tajskich dań. Umowa o pracę na cazs określony. Praca jednozmianowa: 12-20. Proponowany okres zatrudnienia; 1 rok. Oferta dotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-11 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
- szkolenie BHP i ppoż.- henna i regulacja - pielęgnacja zdrowej skóry - manicure i pedikiur - depilacja
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków.
G. i G. B. Gorzałczany - 2015-12-01 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
* pomoc w ułożeniu menu * składanie zapotrzebowania towarów spożywczych* przygotowywanie posiłków Umiejętności i uprawnienia: umiejętność pracy w zespole * komunikatywność * kreatywność
"YRIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-13 - Kłodzko (dolnośląskie)
Obsługa klienta i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie domowych posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2017-09-07 - Kalisz (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
- organizacja pracy biura,- bezpośrednia obsługa klientów, interesantów oraz współpracowników: osobiście w siedzibie firmy oraz telefonicznie, mailowo i faksem,- obsługa centrali telefonicznej ( udzielanie informacji, kierowanie rozmów do dopowiednich działów i osób, przyjmowanie faksów),- dbanie o zaopatrzenie,- redagowanie pism,- prowadzenie kalendarza firmy, umawianie, ewidencja spotkań oraz wyjazdów służbowych,- pomoc organizacyjna i logistyczna pracownikom firmy w zakresie realizowanych przez nich przedsięwzięć i zadań,- prowadzenie bieżącej ewidencji dokumentów przychodzących i wychodzących, nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów i informacji,- archiwizacja dokumentów (zabezpieczenie, sortowanie, porządkowanie oraz udostępnianie dokumentów archiwum),- obsługa urządzeń biurowych,- organizacja procesu rekrutacji,- organizacja wydarzeń/imprez firmowych,- kontrola ważności i terminowej aktualizacji dokumentów firmowych wymagających czasowej aktualizacji,- wystawianie faktur oraz obsługa programów kadrowo-płacowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Poznań (wielkopolskie)