KUCHARZ Mikołajki oferta pracy Hotel GOŁĘBIEWSKI Tadeusz Gołębiewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie i wytwarzanie produktów/potraw- podstawowe obowiązki kucharzaOczekiwania pracodawcy wobec kandydata do pracy:Doświadczenie zawodowe: 3 lataKsiążeczka Sanitarno-EpidemiologicznaWynagrodzenie: do uzgodnienia, nie mniej niż 1850 brutto
Data publikacji: 2016-04-11
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Hotel GOŁĘBIEWSKI Tadeusz Gołębiewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-730 Mikołajki, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie i wytwarzanie produktów/potraw- podstawowe obowiązki kucharzaOczekiwania pracodawcy wobec kandydata do pracy:Doświadczenie zawodowe: 3 lataKsiążeczka Sanitarno-EpidemiologicznaWynagrodzenie: do uzgodnienia, nie mniej niż 1850 brutto
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: elbląski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Młynary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Hotel GOŁĘBIEWSKI Tadeusz Gołębiewski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
11-730 Mikołajki, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: elbląski
Gmina pracodawcy: Młynary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mikołajki
Profil działalności pracodawcy: hotelarstwo z gastronomią
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.04.2016
Data dodania oferty pracy: 11.04.2016
Oferta pracy ważna do: 10.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przegląd. konserwacja i naprawy maszyn do produkcji mięsa- Możliwość zakwaterowania- Kontakt: telefon: 509-706-134- Kontakt e-mail: ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. RĄBAŁA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-22 - Bielawki (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Gastromam Anita Mikucka - 2016-05-19 - Łomża (podlaskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Hel (pomorskie)
praca w kuchni
Piotr Zaziąbło -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Krościenko nad Dunajcem - 2018-08-28 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Skierniewice (łódzkie)
obsługa kuchni
RAKPOL TRUCK sp z oo - 2016-06-24 - Chańcza (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu i przy wydawaniu posiłków. Praca również w soboty i niedziele w Kołobrzegu w godz. 13-20.
ZŁOTA Paweł Nagilun - 2018-05-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca w kuchni w przedszkolu
"AMO MNIAM" S.C. - 2018-03-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o przepisy, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2017-04-18 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
umiejętność przyrządzania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (małopolskie)
Koordynowanie pracy kuchni, pobranie produktów od intendenta i dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, przygotowywanie posiłków.Praca w godz.6.00-14.00
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Ustce - 2017-08-07 - Ustka (pomorskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST, NAPOI I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM MASZYN, NARZĘDZI I URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH W RESTAURACJI
Firma Handlowo-Usługowa TOP FOOD MAGDALENA MAZUREK-KRZYŻANOWSKA - 2019-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wyksz. kierunkowe - gastronomiczne,min. 1 rok doświadczenia w pracy na ww stanowisku,książeczka sanepidowskaumiejętność pracy w zespolePrzygotowywanie dań zgodnie z menu, dbałość o estetykę potraw, racjonalne gospodarowanie towarem.1 zmianawynagrodzenie: 2500 zł brutto
"AUTO PARTNER" JAN GARCAREK I ANDRZEJ GARCAREK SPÓŁKA JAWNA - 2019-01-17 - Ociąż (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-02-16 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Prace typowe dla kucharza
Wilmersdorfer Hof - 2016-11-03 - Niemcy (Niemcy)
sprzatanie (odkurzanie, mycie podłogi, przecieranie urzy, wyznaczanie śmieci itp.)Sprzątanie (odkurzanie, mycie podłóg, przecieranie kurzy, wyrzucanie śmieci, itp.), przewidywane godziny pracy 06.00-13.00; 13-21 praca od poniedziałku do piątku, oraz soboty i niedziele praca ul. Walerego Sławka
AMLUX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-29 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków (śniadania) oraz dozór i wydawanie posiłków podczas przerw między lekcjami.
Szkoła Podstawowa Nr 50 - 2019-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie dań kuchnii wietnamskiej, znajomość oryginalnych przepisów, receptur, składników: ziół, przypraw
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2015-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, smażeenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zależności od potzreb, udział w imprezach okolicznościowych śluby, eventy, targi, catering.
kontakt przez PUP - 2014-11-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci - śniadanie, obiad, podwieczorek, prace porządkowe.Praca w godz. 7-15.Kontakt z pracodacą: (71) 798-68-16
PRZEDSZKOLE NR 82 - 2019-06-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-18 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-07-18 - Wejherowo (pomorskie)