KUCHARZ Krościenko nad Dunajcem oferta pracy Piotr Zaziąbło -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Krościenko nad Dunajcem
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2018-08-28
Lokalizacja: Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
Pracodawca: Piotr Zaziąbło -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Krościenko nad Dunajcem
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana III Sobieskiego 3, 34-450 Krościenko nad Dunajcem, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krościenko nad Dunajcem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krościenko nad Dunajcem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy:
Piotr Zaziąbło -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Krościenko nad Dunajcem
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 3, 34-450 Krościenko nad Dunajcem, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Krościenko nad Dunajcem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krościenko nad Dunajcem
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-03-01 - Białystok (podlaskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowanie stanowiska pracy,- nauka przygotowywania farszy,- nauka przygotowywania ciasta,- nauka przygotowywania potraw,- nauka komponowania dań,- nauka wydawania gotowych dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Łódź (łódzkie)
Realizacja zamówień klienta na stołówce.
kontakt przez OHP - 2018-08-09 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Ziewanice (łódzkie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
S.C. Beata Zdebel, Arkadiusz Zdebel - 2018-06-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
-przyjmowanie towaru-układanie towaru-obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie obróbki surowców, tworzenie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw, ciast i napojów bezalkoholowych, obsługa sptrzętu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa sali, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2016-12-29 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebabów, stripsów, surówek oraz zestawów obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
KEN Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów kuchni tajskiej, komponowanie menu. Umowa o pracę, dwie zmiany 8:00-16:00, 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotwowanie stanowisk pracy, zaopatrzenie kuchni w produkty, obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb; obróbka cieplna surowców: gotowanie, smażenie, przygotowanie zup, dań jarskich, przygotowanie surówek i deserów, dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Libusza (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni włoskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych w ilościach przewidzianych recepturą. Utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czystość pomieszczeń kuchennych. Utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Pobieranie prób żywieniowych i właściwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
sporzadzanie psoiłków, wydawanie posiłów itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 6-14 i 10-18.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2018-07-30 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie posiłków dla gości (śniadania, obiady, kolacje) praca dwuzmianowa w godz, 6-20; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 6-22; wysokość wynagrodzenia brutto 3000zł/mies.
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-06-20 - Ustka (pomorskie)
kucharz, przygotowywanie burgerów lub kebabówpraca w restauracji "Burger King" Wrocław-Rynekpraca na umowę zlecenie od 160 do 250 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
UNIWERSAL S.C. - 2017-10-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny z programeme
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
MOLO JAROSŁAW FIGIEL, ŁUKASZ JACKOWIAK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Asystowanie lekarzowi przy zabiegach, utrzymanie czystości w gabinecie, sterylizacja, uzupełnienie elektronicznej dokumentacji,
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, organizowanie pracy w kuchni, zarządzanie pracą pomocy kuchennej. Praca na dwie zmiany na 3/4 etatu.
ELACTIVE Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków, Praca 8 godzin dziennie wg. grafiku pomiedzy godzinami 8:00 a 20:00
Bar Pod Dębem Agnieszka Bieniek - 2017-04-28 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)